Liverpool uitshirt kinderen 2020-2021

Koop hier het Liverpool uitshirt en tenue voor kinderen voor kinderen. Het shirt of tenuetje voor kinderen kan je kopen in de maten 122, 134, 146 en 158 en eventueel ook nog in maat XS, welke gelijk is aan maat 164/176.
In deze nieuwste shirts speelt Liverpool de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese uitwedstrijden gedurende 2020-2021.

Het Liverpool uitshirt is dit jaar turquoise. Deze kleur is geïnspireerd door de kleur van de Liverbird op de Liverbuilding. Verder bevat het Liverpool uittenue een all-over print, welke een eerbetoon is aan de Shankly Gates van Anfield Road, de poorten van het stadion van de club. De all-over print bevat onder andere de wervelende acanthusbladeren in combinatie met het You'll Never Wal Alone motief.  Verder is het tenue van The Reds ook uitgerust met zwarte accenten. De ronde hals van het tenue is zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Bovendien bevat het tenue aan de zijkanten een zwarte taping. Op de rechter borst prijkt het logo van Nike en de andere borst bevat het logo van de club. Deze logo's zijn zwart. Hoofdsponsor Standard Chartered staat op het midden van het shirt en de linker mouw is uitgerust met het logo van subsponsor Western Union.  Op de achterkant van het trikot is het speciale Hillsborough logo te vinden, verwijzend naar de 96 supporters van Liverpool, die omkwamen bij de Hillsborough ramp. 

Deze tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.  Het is mogelijk dit shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op de achterkant van het shirt dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Wil jij net als Van Dijk, Salah, Wijnaldum, Mané, Firmino, Keita en Henderson in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om dit shirt te kopen!