Liverpool uitshirt 2019-2020 voor kinderen

Koop hier het Liverpool shirt en tenue voor kinderen. Het shirt of tenuetje voor kinderen kan je kopen in de maten 122, 134, 146 en 158 en eventueel ook nog in maat XS, welke gelijk is aan maat 164/176.

De afbeelding van het shirt betreft een afbeelding van het nieuwste uitshirt van Liverpool, maar je kan natuurlijk ook het thuisshirt of 3e shirt voor kinderen kopen. In deze nieuwste shirts speelt Liverpool de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese uitwedstrijden gedurende 2019-2020. Het Liverpool uitshirt voor 2019-2020 is geheel wit en bevat flitsende strepen en vlakken over het tenue. Deze zijn een combinatie van zilver en wit. Uiteraard bevat het uitshirt ook dit seizoen rode details. Deze komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze bevatten een flitsend design en dat is natuurlijk een verwijzing naar het logo van New Balance. Het uitshirt is dit jaar ook een ode aan voormalig Liverpool manager Bob Paisley. Paisley was in de jaren '70 en '80 manager bij Liverpool en won met de club verschillende prijzen. De binnenkant van de v-hals is uitgerust met de handtekening van Bob Pailsey. Op de rechter borst prijkt het logo van New Balance en de andere borst bevat het logo van de club. Deze logo's zijn navy blauw. Hoofdsponsor Standard Chartered staat op het midden van het shirt en de linker mouw is uitgerust met het logo van subsponsor Western Union. Deze logo's zijn ook weer navy blauw. Op de achterkant van het trikot is het speciale Hillsborough logo te vinden, verwijzend naar de 96 supporters van Liverpool, die omkwamen bij de Hillsborough ramp. 

Wil je het nieuwe shirt van Liverpool laten bedrukken met een eigen naam en nummer of die van sterren als  Salah, Van Dijk, Wijnaldum, Mané of andere voetballers? Dan is dat geen enkel probleem. Klik op de button om dit shirt exclusief te kopen voor kinderen!