Liverpool authentic elite uitshirt 2019-2020

Koop hier het authentic Liverpool uitshirt voor 2019-2020. Het authentieke shirt is het shirt dat ook daadwerkelijk door de spelers van Liverpool wordt tijdens de Premier League, FA Cup en Europese uitwedstrijden. Het authentic shirt valt strakker om het lichaam en bevat meerdere technologieën dan het replica shirt. Om deze reden is het shirt ook duurder. Klik op de buttons om dit authentic voetbalshirt van Liverpool direct te kopen. De authentic versie wordt door New Balance ook wel het Elite voetbalshirt genoemd. 

Dit betreft het authentic, elite uitshirt. Het Liverpool uitshirt voor 2019-2020 is geheel wit en bevat flitsende strepen en vlakken over het tenue. Deze zijn een combinatie van zilver en wit. Uiteraard bevat het uitshirt ook dit seizoen rode details. Deze komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze bevatten een flitsend design en dat is natuurlijk een verwijzing naar het logo van New Balance. Het uitshirt is dit jaar ook een ode aan voormalig Liverpool manager Bob Paisley. Paisley was in de jaren '70 en '80 manager bij Liverpool en won met de club verschillende prijzen. De binnenkant van de v-hals is uitgerust met de handtekening van Bob Pailsey. Op de rechter borst prijkt het logo van New Balance en de andere borst bevat het logo van de club. Deze logo's zijn navy blauw. Hoofdsponsor Standard Chartered staat op het midden van het shirt en de linker mouw is uitgerust met het logo van subsponsor Western Union. Deze logo's zijn ook weer navy blauw. Op de achterkant van het trikot is het speciale Hillsborough logo te vinden, verwijzend naar de 96 supporters van Liverpool, die omkwamen bij de Hillsborough ramp. 

Klik direct op de buttons om het elite voetbalshirt van Liverpool te bestellen. Hier kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!