8 mei 2016

West Bromwich Albion thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe West Bromwich Albion shirt voor 2016-2017 is vandaag bekend gemaakt door kledingsponsor Adidas en de Engelse club. In dit nieuwe shirt speelt WBA de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in the Hawthorns gedurende komend seizoen. Het nieuwe shirt heeft zoals altijd het iconische design dat we kennen met dit jaar een andere plaats voor de drie strepen van kledingsponsor Adidas. We bespreken het design van het nieuwe shirt en tenue van West Bromwich hieronder.

West Bromwich Albion thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe West Bromwich Albion thuisshirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de navy blauwe en witte verticale banen over het shirt. De voorkant van het shirt bevat twee verticale navy blauwe banen en drie witte banen. Ook de zijkanten van het shirt bevatten een brede navy blauwe band, waarin licht blauwe Adidas trademark strepen zijn verwerkt. Deze drie Adidas stripes staan dit jaar niet meer op de schouders en mouwen, maar zijn dus aan de zijkanten van het shirt aanwezig. Verder is het shirt uitgerust met een licht blauwe crew neck. Ook het logo van Adidas op de rechter borst is licht blauw. De Duitse kledingsponsor is sinds 2011 verbonden aan de club. De andere borst van het shirt bevat het logo van de club. Vanaf 2016-2017 heeft West Bromwich Albion een nieuwe hoofdsponsor. UK-K8.com vervangt namelijk TLCBet als shirtsponsor. Het nieuwe West Bromwich Albion thuistenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met licht blauwe en navy blauwe details. Dit geldt ook voor de kousen. De West Bromwich Albion tenues zijn door Adidas uitgerust met het Climacool systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van de club optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe tenues schitteren sterren als Rondon, Dawson en Fletcher gedurende 2016-2017. Check hieronder de foto's. Check ook het nieuwe WBA uitshirt voor 2016-2017.  Check ook de nieuwe West Bromwich Albion trainingsshirts en trainingspakken voor 2016-2017. 

West Bromwich Albion voetbalshirt kopen

Het nieuwe West Bromwich Albion thuisshirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio juli 2016 kopen in de onderstaande shop en ook in de clubshop van de club. Het shirt heeft een prijs van ongeveer € 85,- voor volwassenen. Dit shirt kan je ook laten bedrukken met de officiële Premier League bedrukking van jouw favoriete sterspeler of een eigen naam en nummer. Dit betreft dezelfde printing als de spelers van WBA op het shirt dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Directe levering!

Koop het nieuwe shirt van West Bromwich Albion vanaf juli in deze shop

of stuur ons een e-mail als je het shirt eerder wilt!


West -Bromwich -Albion -thuis -shirt -2016-2017