West Bromwich Albion thuisshirt 2021-2022

Premier League degradant West Bromwich Albion heeft in samenwerking met Puma het nieuwe West Bromwich Albion thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt WBA de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op The Hawthorns. Puma is sinds 2018 de kledingsponsor van ''The Baggies'' en is ook dit jaar de producent van de West Bromwich Albion voetbalshirts 2021-2022.

West Bromwich Albion thuisshirt 2021-2022

Het West Bromwich Albion thuisshirt 2021-2022 wordt dit jaar gekenmerkt door de brede donkerblauwe band over het midden van het tenue. In deze band is een all-over print van een tekst verwerkt. Dit betreft het eerste vers van Psalm 23, wat al sinds jaar en dag het lijflied is van de supporters van West Bromwich:

''The LORD is my shepherd, I lack nothing. He makes me lie down in green pastures, he leads me beside quiet waters, 3 he refreshes my soul. He guides me along the right paths for his name’s sake. 4 Even though I walk through the darkest valley,I will fear no evil, for you are with me; your rod and your staff, they comfort me. 5 You prepare a table before me in the presence of my enemies. You anoint my head with oil; my cup overflows. 6 Surely your goodness and love will follow me all the days of my life, and I will dwell in the house of the LORD forever.''

De zijkanten van het voetbalshirt zijn wit en de mouwen zijn blauw met aan de onderkant een rode band. Deze kleur komt ook terug in de achterzijde van de v-hals en de diagonale lijn op de mouwen. Ook het logo van Puma op de rechterborst en de mouwen is rood. De linkerborst bevat de badge van WBA en op het midden van het tenue prijkt het logo van ideal HEATING. Het West Bromwich Albion thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje, welke ook de logo's van Puma en de club bevat. De kousen zijn ook wit.

Alle tenues van Puma zijn dit jaar weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Deze technologie is in de stof van de tenues verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de West Bromwich Albion voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Pereira, Johnstone, Robinson, Robson-Kanu en nog meer spelers.

West Bromwich voetbalshirt kopen

De nieuwste Puma West Bromwich Albion voetbalshirts 2021-2022 kun je vooralsnog alleen bestellen in de online fanshop van The Baggies. Ben je op zoek naar een uniek retro shirt van de Engelse club? Check het dan in deze winkel! 

West Bromwich Albion thuisshirt 2021-2022

WBA thuisshirt 2021-2022