9 september 2017

West Bromwich Albion 3e shirt 2017-2018

De nieuwe West Bromwich Albion 3e shirts voor 2017-2018 zijn officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor adidas. In dit shirt speelt de Premier League club vooral de uitwedstrijden in de FA Cup, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Premier League. Dit is dan vooral het geval wanneer het reguliere uitshirt teveel lijkt op het shirt van het thuisspelende elftal. Check hieronder de details van het nieuwe voetbalshirt van WBA.

Groen WBA 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe West Bromwich Albion 3e shirt is gebaseerd op het adidas TIRO 17 template en heeft daarom dus een vrij standaard design. Het shirt is groen en bevat bovendien donker blauwe details. Deze donker blauwe accenten komen terug in de v-hals en in de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het voetbalshirt. Op de borst van het tenue staan de logo's van de club en adidas en op het midden van het shirt staat hoofdsponsor PALM. BET.com staat dit seizoen als mouwsponsor op de linker mouw en de andere mouw bevat tijdens de wedstrijden in de competitie de officiële Premier League badge. Het tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met donker blauwe adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombiantie.

Zoals alle tenues van adidas zijn ook de nieuwe tenues van West Bromwich uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door sterren als Krychowiak, Rondon, Chadli, Philips, Evans en andere sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

West Browmich Albion voetbalshirt kopen

Het nieuwe 3e shirt van West Bromwich Albion is helaas nergens te koop, zelfs niet via de clubshop van de Engelse club. Wel hebben de supporters bij elke wedstrijd van de club de mogelijkheid om op één van de voetbalshirts te bieden. Wil je de andere voetbalshirts van WBA kopen? Check dan de onderstaande online winkel. In deze shop kan je het WBA shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Koop het nieuwste shirt in  deze online SHOP. 

of in deze STORE!