30 juli 2017

West Bromwich Albion uitshirt 2017-2018

West Bromwich Albion en adidas hebben inmiddels ook het nieuw uitshirt van WBA gelanceerd. Dit is het shirt waarin de Premier League en FA Cup uitwedstrijden speelt gedurende 2017-2018. De club uit Albion eindigde vorig seizoen op een tiende plaats in de Engelse competitie en speelt daarom dit seizoen weer op het hoogste niveau. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues. Deze functie vervult het Duitse sportmerk al sinds 2011. Check hieronder alles over het nieuwe shirt dat gebaseerd is op het TIRO 17 template van adidas.

West Bromwich Albion uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe WBA uitshirt voor 2017-2018 is overwegend wit en bevat rode mouwen. Verder is het shirt uitgerust met een blauwe v-hals en bevinden zich drie blauwe adidas strepen aan de zijkanten van het shirt. Over de schouders bevinden zich ook dunne strepen. Het logo van adidas prijkt op de rechter borst in het blauw en de andere borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in The Hawthorns. Het Chinese bedrijf Palm Eco-Town is de nieuwe hoofdsponsor van de Premier League club en het logo van deze sponsor versiert het midden van het shirt. Palm is China's grootste landschapsontwerp en bouwbedrijf met activiteiten in heel het land en overzee. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten drie blauwe adidas strepen. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en adidas. De kousen zijn rood en bevatten aan de bovenkant drie strepen van adi.

Zoals alle adidas tenues zijn ook deze nieuwe tenues uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Chadli, Rondon, Philips. McAuley, Evans, Dawson en Yacob. Check bovendien het nieuwe thuisshirt van West Bromwich Albion.

West Bromwich Albion uitshirt kopen

Het nieuwe West Bromwich Albion uitshirt voor 2017-2018 kan je nu kopen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen. Het voetbalshirt heeft een prijs van € 84,95 en kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze online winkel kan je het nieuwe WBA shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. De shirts kunnen namelijk bedrukt worden met de officiële Premier League bedrukking. Dit is dezelfde printing als de spelers dit seizoen dragen tijdens de wedstrijden in de competitie. Of laat je West Brom shirt bedrukken met de officiële Premier League badge!

Koop het nieuwste shirt in  deze online SHOP. 

of in deze STORE!