26 mei 2017

West Bromwich Albion thuisshirt 2017-2018

De Engelse Premier League club West Bromwich Albion heeft vandaag het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2017-2018 officieel bekend gemaakt. Ook dit jaar is het shirt gefabriceerd door kledingsponsor Adidas. Het afgelopen seizoen eindigde WBA op een keurige tiende plek en hierdoor speelt de club uit West Bromwich ook volgende seizoen op het hoogste Engelse niveau. Dit shirt zal het komende seizoen tijdens de Premier League, League Cup en FA Cup thuiswedstrijden in het Hawthorns stadion gedragen worden. In vergelijking met het thuisshirt van vorig seizoen kent dit shirt weinig veranderingen. We bespreken het design van het nieuwe WBA shirt hieronder.

West Bromwich Albion thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe West Bromwich Albion thuisshirt voor 2017-2018 is traditioneel navy blauw en wit gestreept. Het grote verschil met het thuisshirt van vorig seizoen is dat de achterkant van het nieuwe shirt volledig navy blauw is en vorig seizoen was deze geheel wit. De voorkant is verticaal gestreept waarbij de mouwen navy blauw van  kleur zijn. Verder bevat het WBA thuisshirt een klassieke witte v-hals. Een ander verschil met het thuisshirt van vorig seizoen is dat het Adidas logo op de rechterborst dit seizoen in het rood is. De linkerborst is voorzien met het embleem van West Bromwich Albion. Het Chinese bedrijf Palm Eco-Town is de nieuwe hoofdsponsor van de Premier League club en het logo van deze sponsor versiert het midden van het shirt. Palm is China's grootste landschapsontwerp en bouwbedrijf met activiteiten in heel het land en overzee. Het nieuwe thuistenue van de equipe van trainer Tony Pluis wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Het broekje is aan de zijkanten voorzien van de drie Adidas trademark strepen en aan de onderkant met een dun navy blauw lijntje. De rechterpijp bevat het logo van WBA. De witte voetbalkousen zijn aan de bovenkant voorzien van de bekende drie Adidas strepen en midden op de sokken het logo van de Duitse kledingsponsor. In dit nieuwe thuistenue van WBA zullen onder andere spelers schitteren als Chadli, Rondon, Phillips, Fletcher, Brunt en andere sterren. Check ook het nieuwe uitshirt. 

West Bromwich Albion voetbalshirt kopen

Het nieuwe West Bromwich Albion thuisshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande winkel. Dit kan alleen voor volwassenen. Het voetbalshirt heeft een prijs van € 84,95 en kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze online winkel kan je het nieuwe WBA shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. De shirts kunnen namelijk bedrukt worden met de officiële Premier League bedrukking. Dit is dezelfde printing als de spelers dit seizoen dragen tijdens de wedstrijden in de competitie. Of laat je West Brom shirt bedrukken met de officiële Premier League badge!

Koop het nieuwste shirt in  deze online SHOP. 

of in deze STORE!