West Bromwich Albion voetbalshirts 2023-2024

West Bromwich Albion en kledingsponsor Puma hebben de nieuwe West Bromwich Albion voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de Engelse voetbalclub de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde West Bromwich Albion op de negende plek in de Championship. Ook dit jaar is Puma weer de producent van de voetbalshirts van ''The Baggies''. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds het seizoen 2018-2019. ideal Heating is sinds het seizoen 2018-2019 hoofdsponsor.

West Bromwich Albion thuisshirt 2023-2024 

Het West Bromwich Albion thuisshirt 2023-2024 is een eerbetoon aan clublegende Jeff Astle (THE KING), die in de periode 1964-1974 maar liefst 292 wedstrijden voor ''WBA'' speelde en hierin 137 doelpunten maakte. Qua design doet het nieuwe West Bromwich Albion voetbalshirt denken aan het voetbalshirt waarin Jeff Astle met West Bromwich Albion in 1968 de FA Cup won. Het voetbalshirt bevat de kenmerkende donkerblauwe en witte banen en heeft bovendien een ronde, witte hals. De mouwen zijn wit met aan de onderkant een donkerblauwe band. Op de rechter onderkant van het voetbalshirt prijkt het logo van de Jeff Astle Foundation en alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst en de mouwen bevatten het Puma logo, de linkerborst het clublogo en op het midden van de voetbalshirt staat het logo van hoofdsponsor ideal Heating. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten donkerblauwe accenten. De sokken zijn ook wit en bevatten aan de bovenkant een donkerblauwe band.

West Bromwich Albion uitshirts 2023-2024

Het West Bromwich Albion uitshirt 2023-2024 is fel groen en bevat een design van kleine, donkerblauwe vierkantjes, die in een ''druppelend'' effect op de body van het voetbalshirt zijn verwerkt. Het voetbalshirt heeft een overlappende V-hals met twee donkerblauwe lijnen. Dit design komt ook terug aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Puma in het donkerblauw en ook de logo's van de club en hoofdsponsor ideal HEATING zijn donkerblauw. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een fel groen voetbalbroekje en fel groene kousen met donkerblauwe accenten. Tijdens sommige uitwedstrijden draagt West Bromwich Albion het 3e voetbalshirt. Dit voetbalshirt is een combinatie van donkerblauw en rood. Het 3e voetbalshirt bevat een design van verticale rode en donkerblauwe banen, welke middels een vervagend en gradiënt effect elkaar afwisselen. De banen zijn verdeeld in een diagonaal vlak, welke van de linker schouder naar de rechter onderkant loopt. Alle logo's staan op dezelfde plek als op de andere voetbalshirts. De sponsorlogo's op dit voetbalshirt zijn wit. Bovendien bevat het 3e voetbalshirt een V-hals. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Puma DryCell, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

De nieuwste Puma West Bromwich Albion voetbalshirts 2023-2024  kun je vooralsnog alleen bestellen in de online fanshop van The Baggies. Ben je op zoek naar een retro voetbalshirt van de Engelse club? Check het dan in deze winkel! 

West Bromwich Albion voetbalshirts 2023-2024
West Bromwich Albion voetbalshirts 2023-2024
West Bromwich Albion voetbalshirts 2023-2024