6 juli 2018

West Bromwich Albion thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van de Engelse club West Bromwich Albion voor het seizoen 2018-2019 is deze week officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de nieuwe kledingsponsor Puma. Het Duitse merk vervangt een ander Duits merk adidas. In dit nieuwe shirt zien we West Bromwich Albion spelen tijdens de League Cup, Fa Cup en in de Championship. West Bromwich Albion is namelijk op de laatste plaats geëindigd in de Premier League afgelopen seizoen. The Baggies spelen hun thuiswedstrijden in The Hawthorns. Dit stadion biedt plaats aan 26.500 supporters. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van de Engelse club? Check hieronder de details!

West Bromwich Albion thuis shirt en tenue 2018-2019

Ondanks dat er met Puma een nieuwe kledingsponsor is voor de Engelse club, heeft het nieuwe thuisshirt weer veel overeenkomsten met de afgelopen jaren. Het thuisshirt van West Bromwich Albion wordt gekenmerkt door een brede blauwe baan in het midden en twee witte banen daarnaast. Deze lopen in verticale richting. Aan de zijkant van het shirt is dan nog een dunne blauwe baan aanwezig. Het nieuwe thuisshirt van West Bromwich Albion is uitgerust met een klassieke polo kraag. Dit zorgt voor een klassiek karakter aan het shirt. De mouwen van het shirt hebben hetzelfde design als de body van het shirt. De biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn donkerblauw van kleur. In de blauwe baan op de mouwen is het logo van Puma te zien. Het logo van Puma is wit van kleur. Op de rechterborst van het shirt staat het logo van Puma juist in het blauw. Op de linkerkant van de borst is het clubwapen van West Bromwich Albion te zien. Dit logo is te herkennen aan de blauwe en witte kleur, net als het thuisshirt van de club. De shirtsponsor van West Bromwich Albion is IDEAL BOILERS. Deze naam staat op de voorkant van het shirt. De Engelse club is afgelopen seizoen gedegradeerd naar het 2e niveau in Engeland, toch hebben The Baggies in het verleden al vele prijzen behaald. De Premier League werd 1 keer gewonnen, de FA Cup 5 keer en ook de League Cup werd één keer gewonnen door West Bromwich Albion. De laatste prijs dateert echter alweer uit 1966.

Het nieuwe thuistenue van West Bromwich Albion wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen. Net zoals bij alle tenues van Puma wordt ook bij het thuistenue van West Bromwich Albion gebruik gemaakt van de PUMA Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

West Bromwich Albion voetbalshirt bestellen

Het nieuwe thuisshirt van West Bromwich Albion is vanaf medio juli 2018 te koop in de onderstaande webshop. In deze webwinkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Engelse club. Ben je opzoek naar andere producten van West Bromwich Albion? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je West Bromwich Albion voetbalshirt in DEZE WINKEL