West Bromwich Albion thuisshirt 2019-2020

West Bromwich Albion en Puma hebben het nieuwe thuisshirt van WBA voor 2019-2020 vandaag officieel gelanceerd. Op het moment van schrijven is West Bromwich Albion FC nog in de race om te promoveren naar de Premier League. Zo niet, dan spelen ‘’The Baggies’’ in dit nieuwe tenue de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op The Hawthorns gedurende komend seizoen. Tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe tenue bracht West Bromwich een speciale actie in het leven: ‘’Stripes For Life.’’ Iedereen die het nieuwe tenue voor 30 juni bestelt, maakt kans om levenslang het nieuwste voetbalshirt van West Bromwich ieder seizoen gratis te krijgen.

 Het nieuwe West Bromwich Albion thuisshirt voor 2019-2020 heeft dit seizoen wat dunnere verticale, blauwe en witte banen. Daarnaast bevindt zich op de mouwen een speciaal patroon van zigzagbanen. Dit patroon wordt ook wel het ‘’Puma Disrupt’’ template genoemd. Op de mouwen bevindt zich ook een witte Puma T7 taping. Hierin staat het logo van kledingsponsor Puma. Het logo van het Duitse sportmerk prijkt ook weer in het rood op de rechterborst. Puma is sinds het seizoen 2018-2019 kledingsponsor van de Engelse club. De linkerborst is uitgerust met het logo van de club en op het midden van het tenue prijkt sponsor IDEAL BOILERS. Het nieuwe tenue van West Brom wordt compleet gemaakt door een wit broekje en blauw/wit gestreepte kousen.

 Uiteraard zijn de nieuwe tenues van West Bromwich Albion ook weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Het tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Hegazy, Gayle, Jay Rodriguez, Barry, Gibbs en nog meer andere sterren.

De nieuwste WBA voetbalshirts voor 2019-2020 kun je vooralsnog alleen bestellen in de online fanshop van The Baggies. Ben je op zoek naar een uniek retro shirt van de Engelse club? Check het dan in deze winkel!