Vraag naar Nigeria WK 2018 voetbalshirts van Nike is booming!

De vraag naar de Nigeria WK 2018 voetbalshirts is booming! Dit maakte Nike tijdens een meeting met de Nigeriaanse voetbalbond in Amsterdam. Retailers hadden vier weken de tijd om hun bestelling voor het Nigeria WK 2018 shirt te plaatsen. Nike bracht deze week naar buiten dat het inmiddels meer dan 3 miljoen bestellingen voor het shirt heeft ontvangen. Waar de andere Nike voetbalshirts van de aan het WK deelnemende landen al lang en breed te koop zijn, is dat nog niet het geval voor de WK tenues van het Nigeriaanse elftal. Deze zijn namelijk vanaf 29 mei officieel te bestellen via verschillende kanalen.

Het nieuwe Nigeria voetbalshirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door het shirt van 1994 en heeft een opvallend design door de all-over print van licht groene en witte chevrons. Deze chevrons over de body van het shirt bevatten kartels en dit design komt ook weer terug op de mouwen. Op de mouwen zijn deze banen echter zwart/wit. Ook dit shirt heeft een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Nigeria sterspeler Iwobi was direct enthousiast over het shirt: ''Toen ik voor het eerst het shirt zag dacht ik 'WOW, Dit shirt is echt ziek. Deze moet ik hebben.'' Ook de vice president van de Nigeriaanse voetbalbond Shehu Dikko is verheugd met het design van de nieuwe shirts en de samenwerking met Nike: ''Zowel Nike als wij zijn blij met de samenwerking die we hebben. Het is nu tijd om een stap verder te gaan en het contract open te breken. Meer nieuws hierover volgt snel.'' Nike verzorgt sinds 2015 de tenues en trainingskleding van het Nigeriaanse elftal. Het contract tussen beide partijen is naar verluid 1 miljoen dollar waard.

Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe Nigeria shirt of check ons uitgebreide artikel over de voetbalshirts van Nigeria. De nieuwste Nigeria merchandising scoor je altijd in de officiële NIKE SHOP

  of deze winkel of  deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts). Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!