9 april 2017

Voetbalshirts vrouwenelftal Rusland 2017-2018

De shirts van het nationale vrouwenelftal van Rusland zijn afgelopen weekend officieel gelanceerd door de Russische voetbalbond en adidas. In deze nieuwe voetbalshirts speelt het dameselftal van Rusland onder andere de wedstrijden tijdens EURO 2017 , welke komende zomer in Nederland plaats vindt. De vrouwen van Rusland strijden met Italië, Duitsland en Zweden om een ticket naar de kwartfinale van het toernooi. Afgelopen weekend werden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van het nationale dameselftal van Rusland bekend.

Thuisshirt dames Rusland 2017-2018

Het thuisshirt van het dameselftal van Rusland heeft een klassiek design. Het shirt is rood en bevat een een klassieke witte polo kraag. De witte accenten komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de drie adidas strepen aan de zijkanten van het voetbalshirt. Op de borst prijken de logo's van adidas en de Russische voetbalbond Rossiyskiy Futbolnyy Soyuz (RFS). Adidas is overigens sinds 2008 kledingsponsor van de vertegenwoordigende elftallen in Rusland. Het tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte strepen. De kousen zijn ook een combinatie van rood en wit.

Uitshirt dames Rusland 2017-2018

Het uitshirt van de nationale vrouwenelftal van Rusland heeft een iets moderner design. Dit shirt wordt gekenmerkt door de licht blauwe, horizontale banen over het shirt. Ook dit shirt bevat witte accenten, welke te vinden zijn in de ronde hals, de drie adidas strepen en de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst bevat het logo van adidas in het wit en het logo van de RFS staat in het licht blauw op de andere borst. Het uittenue van de Russische dames wordt gecompleteerd door een licht blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Voetbalshirt en tenue dames Rusland kopen

Het nieuwe voetbalshirt van de dames van Rusland kan je per direct kopen. Beide shirts hebben een prijs van € 79,95 en kunnen worden bedrukt met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Wil je andere producten van het nationale elftal van Rusland kopen? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

 Koop het nieuwe Rusland vrouwen voetbalshirt in deze SHOP

of scoor andere Rusland  producten in deze online WINKEL!