21 maart 2018

Rusland uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van het Russische voetbalelftal is vandaag door de Russische voetbalbond en kledingsponsor adidas bekend gemaakt onder het motto: ''HERE TO CREATE.'' Dit gebeurde tegelijkertijd met de bekendmaking van andere landen waarvan adidas kledingsponsor is. In dit nieuwe shirt speelt het Russische elftal de wedstrijden tijdens het WK van 2018 in eigen land. Het Oost Europese land neemt het in poule A op tegen Saudi Arabië, Egypte en Uruguay. Het nieuwe uitshirt wordt bovendien gedragen tijdens de uitwedstrijden in de UEFA Nations Cup en de andere kwalificatiewedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende 2018-2019. Adidas is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van het nationale elftal. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2008 de tenues van het Russisch voetbalelftal en beide partijen hebben een contract tot en met de zomer. Meer weten over het mogelijke uitshirt van Rusland? Check hieronder de details!

Wit Rusland uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Rusland uitshirt voor 2018-2019 is overwegend wit en bevat evenals alle andere adidas WK 2018 voetbalshirts een all-over graphic print te bevatten. Deze graphic print bestaat uit een design van zilveren vierkant, welke verschillende dimensies hebben. De all-over print is alleen op de voorkant van het shirt aanwezig te zijn. De achterkant van het nieuwe Rusland WK 2018 uitshirt is namelijk geheel wit. Bovendien bevat het nieuwe Rusland voetbalshirt blauwe details. Deze blauwe accenten zijn te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de ronde hals. De drie strepen van adidas op de schouders hebben bovendien deze tint, evenals de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst is uitgerust met het embleem van de Russische voetbalbond, de Rossiyskiy Futbolnyy Soyuz (RFS). De andere borst bevat het adidas performance logo in het blauw. Het uittenue van Russische voetbalelftal wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten drie witte adidas strepen. Op de shorts staan ook de logo's van de bond en adi. De kousen zijn bordeaux rood met witte adidas stripes. De naam van het land staat tevens op de kousen. Ook dit tenue is uitgerust met de nieuwe adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

In dit nieuwe uitshirt speelt Rusland voor het eerst in de oefeninterland tegen Frankrijk op 27 maart 2018. Vanaf dan schitteren sterren als Kokorin, Dzjoeba, Smolov, Berezoetski, Dzagojev en andere sterren in dit nieuwe tenue. Dit shirt wordt de komende twee jaar gedragen in de uitwedstrijden. In november werd het WK 2018 thuisshirt al gelanceerd.

Rusland voetbalshirt bestellen

Het Rusland uitshirt voor 2018-2019 kan je pas vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is ongeveer € 85,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. De shirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Check daar ook het bijbehorende voetbalbroekje (€ 40,- voor volwassenen en € 35,- voor kinderen) en de kousen (€ 18,-). In deze shops kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Rusland producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Scoor het nieuwste Rusland voetbalshirt in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

of deze SHOP