8 november 2019

Rusland Euro 2020 voetbalshirt

Het nieuwe Rusland voetbalshirt voor het EK van 2020 is vandaag op een speciaal event in Rusland gelanceerd door een aantal spelers van het nationale elftal en kledingsponsor adidas. Het Russische voetbalelftal heeft zich geplaatst voor het Europees kampioenschap en speelt tijdens het toernooi in een nieuw thuisshirt.  In dit tenue speelt het keurkorps van bondscoach Stanislav Tsjertsjesov niet alleen de EK 2020 wedstrijden, maar ook de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de Nations League wedstrijden.

Wil je direct schitteren in het nieuwe tenue van Rusland? Bestel je Rusland voetbalshirt in deze adidas winkel of in deze SHOP

 

Rusland thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Rusland thuisshirt voor 2020-2021 is  weer overwegend rood met een all-over camouflage print over de body van het voetbalshirt. Dit past geheel in het thema van het nieuwe tenue: ''Art meets sport.'' De print staat symbool voor de verbondenheid tussen de Russen, voetbal en de Russische vlag. Deze print loopt tot de bovenkant van de borst. De camouflage print is overigens ook onderdeel van het nieuwe adidas Condivo 20 template. De mouwen van het tenue zijn rood met aan de onderkant een blauwe en witte band, waardoor het tenue geheel in stijl is van de kleuren van de Russische vlag. Het nieuwe Rusland EK 2020 voetbalshirt is verder uitgerust met de zogenaamde EQT V-hals. Deze is wit en hetzelfde geldt voor de drie strepen van adidas op de schouders. Het logo van het Duitse sportmerk prijkt op de rechterborst. Adidas verzorgt al sinds het EK van 2008 de tenues van het nationale elftal en de andere vertegenwoordigende elftallen. Beide partijen hebben nog een contract tot en met het WK van 2022 in Qatar. De linkerborst is uitgerust met het embleem van de Russische voetbalbond, de RFS (Российский Футбольный Союз, Rossiyskiy Futbolnyy Soyuz). Ook op de achterkant van het tenue bevindt zich nog een detail. In de nek is namelijk het wapen van het land verwerkt. Het broekje van het nieuwe Rusland thuistenue is wit met aan de zijkanten rode adidas strepen en subtiele blauwe accenten. De kousen van het nieuwe EK 2020 tenue van Rusland hebben ook deze kleurencombinatie.

De nieuwe Rusland tenues zijn komend seizoen uitgerust met een nieuwe technologie, welke door adidas AeroReady technologie genoemd wordt. Dit is de opvolger van de Climalite technologie en zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Dzjoeba, Tsjerysjev, Golovin, Fernandes, Smolov, Zjirkov en andere sterspelers.

Rusland EK 2020 voetbalshirt kopen

Het nieuwe Rusland EK 2020 voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) heeft het tenue een prijs van € 69,95. De broekjes van het nieuwe tenue bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Check ook andere (goedkopere) Rusland producten in het overzicht hiernaast of hieronder. 

Bestel je Rusland voetbalshirt in deze adidas winkel 

of in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts)

Rusland EK 2020 voetbalshirt

Rusland voetbalshirts 2020-2021