8 november 2019

Rusland presentatiepak 2020-2021

Tegelijkertijd met het nieuwe Rusland EK 2020 voetbalshirt en het trainingspak hebben de Russische voetbalbond en adidas het nieuwe presentatiepak gelanceerd. Het presentatiepak betreft het pak dat door het Russische voetbalelftal gedragen wordt tijdens het reizen naar de EK 2020 wedstrijden. Het presentatiepak zien we ook vaak wanneer de pers te woord wordt gestaan of wordt tijdens de wedstrijden van het land door een deel van de technische staf gedragen. Dit nieuwe trainingspak wordt door het keurkorps van Stanislav Tsjertsjesov bovendien gedragen in de aanloop naar de WK kwalificatiewedstrijden en de Nations League wedstrijden gedurende de periode 2020-2021.

Rusland presentatie trainingspak Euro 2020

Het nieuwe Rusland presentatiepak voor 2020-2021 bestaat weer uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Beide items hebben de kenmerken van het nieuwe adidas Condivo 20 template. Dit template komt met name tot uiting in de verplaatsing van de drie strepen van adidas. De zogenaamde trademark stripes staan niet meer op de schouders en mouwen, maar zijn verplaatst naar de onderkant van de mouwen. Het Rusland trainingsjack is wit en wordt gekenmerkt door de blauwe en rode details, afkomstig uit de kleuren van de vlag van het land. De drie strepen van adidas op de rechtermouw zijn blauw en op de andere mouw zijn deze rood. Ook het adidas logo op de rechterborst is blauw. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2008 de tenues en trainingskleding van de bond en dit contract duurt in ieder geval nog tot het WK van 2022. Een ander kenmerk van het Condivo template zijn de diagonale banden ter hoogte van de ellebogen. Op het trainingsjack van Rusland zijn deze ook wit. Het jack is verder uitgerust met een hoge hals en de zijkanten van het jack bevatten twee zakken met een rits.

Het Rusland presentatiepak wordt compleet gemaakt door een marineblauwe trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat ook weer kortere adidas strepen aan de zijkanten. Aan de rechter zijkant zijn deze strepen blauw en aan de onderkant rood. De strepen bevinden zich alleen op het midden van de trainingsbroek aan de zijkanten. Een ander kenmerk van de presentatiebroek is de toelopende fit. Dit komt met name door de smalle cuffs ter hoogte van de enkels. Hierdoor sluit de Rusland trainingsbroek naadloos aan op de enkels en kuiten. Met de tailleband aan de bovenkant van de broek kan de fit van de trainingsbroek versteld worden en ook de logo's van de Russische bond en adi zijn aanwezig op de trainingsbroek. Adidas heeft de nieuwe pakken uitgerust met een nieuw systeem. Dit wordt de adidas AeroReady technologie genoemd en is de opvolger van de Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren en wat het perfect maakt om dit pak zowel casual te dragen als om in te sporten.

Rusland presentatiepak bestellen

Het nieuwe adidas Rusland presentatiepak voor 2020-2021 kun je vanaf medio mid-november/december bestellen in de onderstaande shops. Het pak is alleen voor volwassenen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van € 119,95. Check ook nog meer Rusland producten in de onderstaande winkels. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Rusland trainingskleding in deze adidas winkel! 

of in deze SHOP