8 november 2019

Rusland trainingspak 2020-2021

De Russische voetbalbond en adidas hebben vandaag niet alleen het nieuwe EK 2020 voetbalshirt gelanceerd, ook het nieuwe trainingspak van het Russische nationale voetbalelftal is namelijk bekend. Dit is het trainingspak waarin de spelers van Rusland de trainingen en warming-up afwerken ter voorbereiding op EK 2020 wedstrijden en overige wedstrijden gedurende 2020-2021. Dit betreffen onder andere de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op de WK kwalificatiewedstrijden en de Nations League wedstrijden. Het nieuwe Rusland trainingspak bestaat ook dit jaar weer uit een trainingstrui en een strakke trainingsbroek van adidas.

De Rusland trainingstrui en trainingsbroek voor het EK van 2020

Het Rusland trainingspak is het eerste trainingspak van een nationaal voetbalelftal dat gebaseerd is op het nieuwe adidas Condivo 20 template. Het Duitse sportmerk voert ieder jaar wat subtiele veranderingen door in het template. Deze nieuwe features zijn ook zichtbaar op het nieuwe Rusland trainingspak. De training top van het pak is geheel rood. Bovendien bevat de training sweater blauwe en witte details, afkomstig uit de vlag van het land. De strepen van adidas hebben namelijk deze kleuren. Bovendien zijn de bekende trademark strepen veel subtieler aanwezig dan op het vorige Condivo template. De strepen lopen vanaf de ellebogen tot de hand en staan dus niet meer op het bovenste gedeelte van de mouwen. Op de rechtermouw zijn de strepen blauw en op de andere mouw zijn de strepen wit. De Rusland trainingstrui bevat aan de onderkant van de mouwen duimgaten, waardoor de top nog strakker om het lichaam valt en de mouwen de fit hebben van een handschoen. De Rusland trainingstrui is verder uitgerust met een semi-hoge hals met een rits tot de borst. De bovenkant van de top is uitgerust met een extra vlak, waardoor de bovenkant van de rits niet zichtbaar is. Op de rechterborst van de sweater staat het adi logo in het wit en de andere borst is uitgerust met het embleem van de voetbalbond, de RFS (De Rossijski Foetbolnyj Sojoez).

De Rusland trainingsbroek van het EK 2020 trainingspak is marineblauw en bevat ook weer subtiele adidas strepen. Deze zijn blauw en zijn ook korter dan voorheen. Wel bevinden deze zich nog aan de zijkanten van de broek. De trainingsbroek heeft verder alle kenmerken van het Condivo 20 template van adidas. Aan het design van de trainingsbroek is niet zo gek veel veranderd. De broek bevat aan de bovenkant een tailleband en aan de onderkant enkelritsen. De trainingsbroek van adidas hebben bovendien nog steeds een toelopende pasvorm, wat betekent dat de broek met name strak valt rondom de enkels en kuiten. Daarnaast is de trainingskleding uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingspak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Dzjoeba, Tsjerysjev, Golovin, Fernandes, Smolov, Zjirkov en andere spelers.

Rusland trainingspak bestellen

Het nieuwe Rusland EK 2020 trainingspak kun je vanaf medio november/december bestellen in de onderstaande online winkels voor volwassenen. De trainingstrui en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De trui heeft een prijs van € 74,95 en de trainingsbroek heeft een prijs van € 54,95. Beide items zijn beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Rusland trainingskleding in deze adidas winkel! 

of in deze SHOP

Rusland trainingspak EK 2020