Rusland voetbalshirts 2024-2025

Hoewel Rusland momenteel door de FIFA en UEFA uitgesloten is van het spelen van officiële interlands (wel oefeninterlands) hebben de Russische voetbalbond en het sportmerk Jögel toch nieuwe voetbalshirts voor de periode 2024-2025 gelanceerd. Dit zijn de eerste Rusland voetbalshirts die door Jögel geproduceerd zijn. Dit tenue wordt dus alleen tijdens oefenwedstrijden gedragen en dragen de spelers van Rusland voor het eerst tijdens de oefenwedstrijd tegen Servië volgende week. Het Russische sportmerk is de opvolger van adidas, die door de oorlog tussen Rusland en Oekraïne afscheid nam van de samenwerking met de Russische voetbalbond.

Rusland thuisshirt 2024-2025

Het Rusland thuisshirt 2024-2025 is overwegend rood en bevat een all-over graphic print, geïnspireerd door de veren van de adelaar uit het logo van de voetbalbond. Dit patroon symboliseert bovendien de strijdkracht van de spelers. De ronde hals van het voetbalshirt is wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst staat het logo van JÖGEL en de linkerborst bevat het logo van de nationale voetbalbond, de de Rossiyskiy Futbolnyy Soyuz (RFS). Het Rusland thuistenue 2024-2025 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode sokken.

Rusland uitshirt 2024-2025

Het Rusland uitshirt 2024-2025 is wit en bevat ook een all-over print. Dit patroon is geïnspireerd door het berglandschap in Rusland, maar heeft ook wat weg van de vorstpatronen op ramen, op het ijs, de rivieren of meren. Deze all-over print staat symbool voor het koude klimaat in Rusland en de onverwoestbare mentaliteit van de spelers. Dit voetbalshirt bevat een v-hals. Het logo van JÖGEL op dit shirt is donkerblauw, evenals de lijn aan de onderkant van de mouwen. Het uittenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en witte sokken met contrasterende accenten.

De Jögel Rusland voetbalshirts 2024-2025 kun je alleen bestellen in de winkels van Lamoda Sports.

Rusland voetbalshirts 2024-2025
Rusland voetbalshirts 2024-2025