Rusland uitshirt 2021-2022

Vandaag heeft adidas ook het nieuwe Rusland uitshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd. Dit betreft het tenue waarin het Russische voetbalelftal de uitwedstrijden tijdens het EK van 2021 speelt. In poule B neemt Rusland het op tegen Denemarken, Finland en België.  Daarnaast speelt Rusland in dit uittenue de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe Rusland tenue. Het Duitse sportmerk is sinds 2008 de kledingsponsor van het nationale elftal en was dit eerder al in 1992-1993. 

Wit Rusland uit shirt en tenue2021-2022

Het adidas Rusland uitshirt 2021-2022 is dit jaar jaar een ode aan de nationale vlag. Het voetbalshirt is namelijk geheel wit en wordt gekenmerkt door de blauwe en rode band net onder de borst. Deze banen lopen als het ware door over twee banen aan de onderkant van de mouwen. Op het Rusland thuisshirt 2020-2021 had men nog kritiek omdat de rood/witte/blauwe kleurencombinatie deed denken aan de Servische vlag. Inmiddels zijn deze banen van de mouwen van het thuistenue verwijderd. Op het uitshirt zijn deze in een andere volgorde op het tenue geplaatst, waardoor de link met de Servische vlag waarschijnlijk minder snel gemaakt wordt door de supporters en het nationale elftal. Verder heeft het tenue weinig opvallende accenten. Het voetbalshirt bevat een rode v-hals met subtiele blauwe lijn. De drie strepen van adidas op de schouders zijn ook rood. Hetzelfde geldt voor het adidas logo op de rechterborst. Op de andere borst prijkt het embleem van de Russische voetbalbond, de RFS (Российский Футбольный Союз, Rossiyskiy Futbolnyy Soyuz). In de nek op de achterkant van het tenue prijkt het wapen van het land.

Het nieuwe Rusland adidas uittenue voor 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De broekjes bevatten op de pijpen ook weer de logo’s van de voetbalbond en adidas. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een brede rode band met daarin drie witte adidas strepen. De nieuwe tenues van het Russische voetbalelftal zijn, zoals alle andere adidas voetbalshirts,  ook weer voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere vochtafvoer en ventilatie. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Dzjoeba, Golovin, Mário Fernandes, Tsjerysjev, Mirantshoek, Samoshnikov en andere spelers.

Rusland uitshirt bestellen

Het adidas Rusland uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van de voetbalshirts zijn hetzelfde als we gewend zijn. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL). Voor kinderen heeft het shirt een prijs van € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Rusland voetbalshirt in deze SHOP

of de officiële adidas SHOP

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

 Rusland Euro 2020 uitshirt

Rusland uitshirt 2021-2022

Rusland uitshirt 2021-2022