9 februari 2017

Velez Sarsfield voetbalshirts 2017-2018

Nieuwe voetbalshirts voor de Argentijnse club Velez Sarsfield. Umbro en de club uit Buenos Aires lanceerden afgelopen week het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio José Amalfitani. In deze nieuwe shirt speelt ''El Fortin'' de Argentijnse Primera Division wedstrijden gedurende 2017-2018. Beide shirts hebben hetzelfde template en bespreken we hieronder.

Velez Sarsfield thuisshirt 2017

Het nieuwe Velez Sarsfield thuisshirt voor 2017-2018 heeft het gebruikelijke design en is wit met een grote V over de borst in het blauw. Dit is het design van de shirts sinds 1933. Het verhaal van dit design is bekend. Destijds bood een handelaar in sportartikelen de club een wit truitje aan met een blauwe V dat eerder besteld werd door een rugbyteam, maar nooit afgehaald werd. Daarnaast is het trikot uitgerust met een v-hals. Meest in het oogspringend is de bies aan de onderkant van de mouwen, welke een vintage print van Umbro logo's bevat. Het logo van het Engelse voetbal merk komt ook weer terug op de rechter borst. De linker borst is uitgerust met het logo van de club. Boven het logo prijkt een gouden ster, welke verwijst naar de gewonnen Copa Libertadores in 1994. De binnenkant van de kraag bevat de tekst: ''Campeon de Todo.'' Hoofdsponsor van de club is Hitachi. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen met blauwe details.

Velez -sarsfield -thuisshirt

Velez Sarsfield uitshirt 2017

Het uitshirt van Velez Sarsfield voor 2017-2018 is contrasterend aan het thuisshirt en heeft verder hetzelfde design. Dit betekent dat het shirt geheel blauw is met een witte v over de borst. De logo's van de club, Umbro en Hitachi staan op dezelfde plek. Check hieronder de foto's!

Het nieuwe Velez Sarsfield voetbalshirt van Umbro voor 2017 kan je vanaf medio mei kopen in deĀ online shop van Subside Sports. Check daar ook andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking.

Velez -sarsfield -uitshirt