Velez Sarsfield thuisshirt 2021

De Argentijnse voetbalclub Vélez Sarsfield heeft in samenwerking met kledingsponsor Kappa het nieuwe Vélez Sarsfield thuisshirt 2021 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de Argentijnse voetbalclub de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden in het Estadio José Amalfitani gedurende 2021. Dit tenue werd door de club voor het eerst gedragen in de met 7-1 verloren thuiswedstrijd tegen Boca Juniors. Sinds 2018 is Kappa de kledingsponsor van de club uit Buenos Aires en ook dit jaar is het Italiaanse sportmerk de kledingsponsor van ''El Fortín.''

Het Velez Sarsfield thuisshirt 2021 heeft een vrij traditioneel design. Het tenue is namelijk overwegend wit en bevat de iconische v-baan over de borst. Verder is het tenue uitgerust met dunne pinstripes, welke het tenue een retro design geeft. Het Velez Sarsfield thuisshirt is ook voorzien van een moderne polo kraag in het navy blauw en deze kleur komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. In de hals bevinden zich drie banen. Deze hebben de kleuren van de Italiaanse vlag en dit verwijst naar de roots van de Argentijnse voetbalclub. De club uit Buenos Aires had in haar beginjaren met name veel immigranten uit Italië onder contract. De kleuren van de Italiaanse vlag komen ook weer terug aan de zijkanten van het voetbalshirt. De rechterkant van het tenue bevat een rode taping en de andere kant een groene taping. Op de rechterborst prijkt het Kappa logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Boven de badge prijkt een ster, welke verwijst naar het winnen van de Copa Libertadores en het WK voor clubteams in 1994. Op de mouwen prijkt het logo van AirEuropa. Het Velez Sarsfield thuistenue 2021 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten dezelfde taping als die op de zijkanten van het tenue. De kousen van het tenue zijn ook een combinatie van wit en navy blauw.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Velez Sarsfield thuisshirt 2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Thiago Almada, Adrián Centurión, Luis Abram, Juan Martin Lucero, Federico Mancuello en nog meer spelers en check ook het nieuwe Velez Sarsfield uitshirt 2021Helaas kun je de Velez Sarsfield voetbalshirts alleen in de clubshop van Vélez Sarsfield bestellen. Wil je de club aanmoedigen met een goedkoop t-shirt of een hoodie? Bestel het in deze winkel!

Velez Sarsfield thuisshirt 2021