11 augustus 2015

Velez Sarsfield voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe voetbalshirts van de Argentijnse club Velez Sarsfield voor 2015-2016 zijn vandaag gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Umbro en de Argentijnse club. Umbro en Velez Sarsfield tekenden in juli een contract voor de komende drie seizoenen. Hiermee volgt Umbro het Zuid Amerikaanse merk Topper op als kledingsponsor van de Argentijnse club. Eerder was Umbro al in de periode 1993-1997 kledingsponsor van de Argentijnse club. Velez Sarsfield speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio José Amalfitani. Tegelijkertijd zijn de nieuwe thuisshirts en uitshirts van de club gelanceerd.

Velez Sarsfield thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Velez Sarsfield thuisshirt 2015-2016 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door het blauwe v-design over de borst. De blauwe accenten komen ook terug in de opstaande kraag en de bies aan de onderkant van de mouwen is blauw. De rechter borst bevat het logo van Umbro en de linker borst bevat het logo van de club met daarboven een gouden ster. Deze ster verwijst naar de gewonnen Copa Libertadores (de Champions League van Zuid Amerika) in 1994. In dit seizoen won de club ook de wereldbeker. Hoofdsponsor Hitachi versiert het midden van het shirt en de binnenkant van de kraag bevat de tekst: "Camepon del Mundo". Deze tekst verwijst naar het winnen van de wereldbeker in 1994. Ten koste van AC Milan pakte Velez Sarsfield destijds de wereldbeker. In Tokyo won de club met 2-0 van de Italianen. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met blauwe details aan de onderkant. De kousen van het nieuwe thuistenue zijn ook wit met blauwe details.

Velez Sarsfield uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Velez Sarsfield uitshirt voor 2015-2016 is contrasterend aan het thuisshirt, maar bevat hetzelfde template. Dit shirt is geheel donker blauw met een wit v-design over het shirt. Ook de opstaande kraag bevat witte accenten, evenals de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Umbro, de club en Hitachi staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met witte details. Check hieronder de foto's van de nieuwe Velez Sarsfield voetbalshirts voor 2015-2016, waarin sterren als Romero, Cubero, Bella en Somoza schitteren gedurende dit seizoen.

De nieuwe Velez Sarsfield voetbalshirts van Umbro kan je vanaf medio september/oktober 2015 kopen in de online shop van Subside Sports!

Velez -sarsfield -voetbalshirts -2015-2016