12 april 2016

Velez Sarsfield 3e shirt 2016

Umbro en de Argentijnse club Velez Sarsfield hebben een nieuw voetbalshirt voor 2016 gelanceerd. In dit speciale shirt speelt Velez Sarsfield de uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende het seizoen 2016. Dit nieuwe shirt van de club uit Buenos Aires is geïnspireerd door het eerste voetbalshirt van de club in 1914. We bespreken hieronder het design van het nieuwe shirt.

Het nieuwe shirt van Velez Sarsfield wordt gekenmerkt door de rode en groen verticale banen over het shirt. Deze banen worden geflankeerd door dunnere witte banen. Bovendien zijn de groene banen uitgerust met een v-design. Deze strepen zijn geïnspireerd door de beginletter van de naam van de club: Velez Sarsfield. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een witte v-hals, welke aan de achterkant rood is. De binnenkant van het shirt van de Argentijnse club bevat een groene strip met daarin de initialen van de club: CAVS (Club Atletico Velez Sarsfield). Bovendien het de binnenkant van het shirt de tekst: ''Campeon del Mundo''. Deze tekst is een verwijzing naar het winnen van de wereldbeker in 1994. De mouwen van het shirt zijn geheel wit met een zilveren strip aan de onderkant. De linker borst bevat het logo van de club in het zilver met daarboven een ster, welke verwijst naar het winnen van de Copa Libertadores in 1994. Hoofdsponsor Hitachi versiert het midden vanhet voetbalshirt van de Argentijnse club. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met groene en rode details. Ook de kousen van het shirt hebben deze details.  In deze nieuwe shirts schitteren sterren als Pavone, Cubero, Nasuti en Romero.

Het nieuwe Velez Sarsfield voetbalshirt van Umbro voor 2016 kan je vanaf medio mei kopen in de online shop van Subside Sports. Check daar ook andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking.

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Velez -Sarsfield -voetbalshirt -2016