23 november 2020

Velez Sarfield voetbalshirts 2021

Velez Sarfield en kledingsponsor Kappa hebben het nieuwe Vélez Sarsfield uitshirt 2021 officieel gepresenteerd afgelopen weekend. In dit tenue speelt de Argentijnse voetbalclub de uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division en de beker gedurende 2021. Ook dit jaar is het Italiaanse sportmerk Kappa weer de kledingsponsor van ''El Fortín.'' Deze functie heeft het merk sinds 2018.

Velez Sarsfield uitshirt 2021

Het Velez Sarsfield uitshirt 2021 is dit jaar geheel lichtblauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van v-banen over de body van het tenue. Deze v-banen zijn een verwijzing naar de naam van de club en staan in twee tinten lichtblauw op de tenues. Tussen deze banen bevinden zich dunnere witte v-banen. Qua design heeft het voetbalshirt veel weg van het Velez Sarsfield uitshirt van 1987. Het nieuwe uitshirt is verder uitgerust met een witte V-hals en witte kraag. Op de rechterborst en de mouwen van het voetbalshirt prijkt het Kappa logo en de linkerborst bevat de officiële badge van de club. Boven het logo van de Argentijnse club prijkt een gouden ster. Deze ster verwijst naar het winnen van de Copa Libertadores in 1994. Sponsor Hitachi staat op het midden van het uitshirt in het zwart/wit en op de mouwen staat subsponsor AirEuropa. Het Velez Sarsfield uittenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje met aan de onderzijde een witte band. De kousen van het tenue zijn overwegend wit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Velez Sarfield voetbalshirts 2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Almada, Centurion, Abram, Ricardo Álvarez en andere spelers. Helaas kun je de Velez Sarsfield voetbalshirts alleen in de clubshop van Vélez Sarsfield bestellen. Wil je de club aanmoedigen met een goedkoop t-shirt of een hoodie? Bestel het in deze winkel!

Velez Sarfield uitshirt 2021

Velez Sarsfield uitshirt 2020-2021