Nike heeft tot en met 8 maart 2017 wel een hele speciale actie! De bedrukking op alle voetbalshirts van Nike, dus van zowel landenteams als clubteams, is komende weken gratis. Dit betekent onder andere dat je het Barcelona, Paris Saint Germain, AS Roma, Manchester City, AS Monaco, Inter Milan, Atletico Madrid en Galatasaray kan laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor gebruikt Nike dezelfde bedrukking als de spelers van deze teams op het shirt dragen tijdens de wedstrijden in de competitie en tijdens Europese wedstrijden! Wil je liever schitteren in een voetbalshirt van een land, waarvan Nike kledingsponsor is? Ook voor deze shirts geldt de komende weken gratis bedrukking van een eigen naam en nummer of één van de spelers van het nationale elftal! Normaliter heeft deze bedrukking een prijs van € 15,- tot € 20,-. De komende week is deze bedrukking dus gratis. Omdat we het toch over bedrukkingen hebben, lichten we een aantal vette bedrukkingen er van Nike clubs even uit!

Wil je direct een Nike shirt met gratis officiële bedrukking scoren? Scoor het direct in deze SHOP!

Bedrukking Paris Saint Germain Champions League shirt 2016-2017

We bespreken natuurlijk eerst de bedrukking van het speciale Paris Saint Germain Champions League shirt van 2016-2017. Dit is het witte shirt met zowel zwarte als gouden accenten. Omdat het shirt van PSG wit is, hebben Nike en PSG voor een vette zwarte bedrukking gekozen, geheel in retro stijl! De letters van de bedrukking zijn zwart en bevatten een witte uitlijning. Dit geldt ook voor de rugnummer van de PSG spelers, welke aan de onderkant nog het logo van de Franse kampioen bevat. Check hieronder de foto's van de officiële PSG bedrukking voor het Champions League shirt en scoor het shirt met GRATIS BEDRUKKING!

PSG-bedrukking -2017

Bedrukking Barcelona voetbalshirts 2016-2017

Nike en Barcelona zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Daarom mag ook de officiële bedrukking van de namen en nummers van de spelers niet onbesproken blijven. Temeer omdat deze originele printing ook nog eens in het teken staat van de stad Barcelona. De bedrukking is namelijk ontworpen door studio Vasava en is qua stijl geïnspireerd door de vormen van La Pedrera. La Pedrera is een beroemd en modern gebouw in Barcelona, welke ontworpen is door Antoni Gaudi. Om deze reden heeft de bedrukking voor het nieuwe shirt ook een vrij statige stijl. De bovenkant van de rugnummers worden onderbroken door een kleine opening, welke weer verwijst naar La Pedrera. Verder bevatten de rugnummers van Barcelona aan de onderkant het logo van de club. Dit logo staat alleen in de rugnummers en niet in de letters van de namen van de spelers. De namen van de spelers, welke op het Barcelona shirt boven het rugnummer staan, hebben ook een een statige stijl. De letters bevatten aan de bovenkant ook weer een kleine opening in de vorm van een rechte of diagonale lijn. Op zowel het nieuwste Barcelona thuisshirt, uitshirt als 3e shirt scoor je deze periode gratis bedrukking! Koop het direct in deze SHOP!

Bedrukking -barcelona

Bedrukking AS Roma voetbalshirts 2016-2017

Als we het over stijlvol hebben, hebben we het natuurlijk ook over AS Roma. Het is dan ook niet opvallend dat de originele bedrukking voor de shirts van 2016-2017 ook een klassieke Romeinse stijl hebben. Als lettertype hebben AS Roma en Nike gekozen voor de no-nonse serif stijl. Dit geldt zowel voor de print van de namen en de nummers. De rugnummers van AS Roma hebben een echte retro uitstraling. Deze zijn geel en bevatten ook nog een gele uitlijning rondom de cijfers. Waar de rugnummers aan de onderkant het logo van de club bevatten, zijn deze niet aanwezig in de letters van de namen en de nummers van de spelers. Wil je net als Totti, De Rossi en Strootman schitteren in het shirt van Roma? Scoor het direct in deze SHOP met gratis bedrukking!

Bedrukking -roma