24 januari 2018

Sporting Cristal thuisshirt 2018

Het nieuwe Sporting Cristal voetbalshirt is vandaag officieel gelanceerd door de Peruviaanse club en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe thuisshirt speelt de grootmacht uit Peru haar Primera Division Peruana thuiswedstrijden in het Estadio San Martin de Porres in Lima gedurende 2018. Check hieronder de details van het nieuwe shirt van Sporting Cristal.

Het Sporting Cristal thuisshirt voor 2018 is geheel licht blauw en heeft verder een vrij simpel design. Het shirt is uitgerust met de zogenaamde EQT adidas v-hals. Verder bevat het shirt weinig opvallende accenten. De linker borst bevat het logo van de club. Boven het logo bevinden zich twee kleine sterren en een grote ster. Sponsor Cristal versiert het midden van het nieuwe tenue van de club en de zijkanten van het shirt bevatten witte adidas strepen. Het thuistenue van de Peruvianen wordt compleet gemaakt door een licht blauw voetbalbroekje en licht blauwe kousen met daarop ook uitingen van de club en adidas. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe voetbalshirt van de Peruviaanse topclub.

Ook deze shirts zijn weer uitgerust met de adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Vanaf nu schitteren sterren als Rojas, Costa, Calcaterra en andere sterren in dit shirt! Ben je op zoek naar het voetbalshirt van het nationale elftal van Peru. Check dan ook ons blog over het Peru thuisshirt voor 2018!

Het Sporting Cristal voetbalshirt voor 2018 kan je momenteel nog niet kopen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse club? Check het exclusief in deze winkel!