Het Peru uitshirt 2018-2019 van Marathon

Het Peruviaanse elftal en Marathon hebben ook het nieuwe uitshirt gelanceerd! Dit betreft het tenue waarin het nationale elftal van Peru vanaf nu haar wedstrijden speelt. Het land dat onder leiding staat van bondscoach Ricardo Gareca speelt in dit voetbalshirt onder andere de oefenwedstrijden ter voorbereiding op de Copa America van 2019 in Brazilië op vreemde bodem en andere wedstrijden gedurende de periode 2018-2019. Tijdens het WK in Rusland verzorgde Umbro nog de tenues van het nationale elftal. Per 1 augustus heeft het Zuid Amerikaanse sportmerk het stokje overgenomen. Check hieronder alle details van het nieuwe uittenue!

Rood Peru uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Peru uitshirt voor 2018-2019 is dit jaar weer geheel rood. Het shirt bevat deze jaargang echter verschillende tinten rood. Het shirt heeft drie diagonale vlakken over de body. Dit design is geïnspireerd door het ontwerp van het thuisshirt, dat natuurlijk ook gekenmerkt wordt door de diagonale band over de borst. Verder heeft het Peru uitshirt dit jaar een v-hals met een subtiele witte lijn. Deze kleur komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De mouwen en schouders van het tenue bevatten een rode taping en de zijkanten van het uittenue bevatten ventilatiegaatjes met daaronder het schild van de Peruviaanse voetbalbond. Het logo van de bond prijkt op de linker borst, inclusief een gouden omlijning. Het logo van de Zuid Amerikaanse kledingsponsor staat op de rechter borst. Verder bevat de achterkant van het nieuwe Peru uittenue nog een speciaal detail. Hier staat de bijnaam van het nationale elftal in de nek: ''La Blanquirroja'' (de wit/roden). De onderkant van het shirt is nog uitgerust met een zilveren tag van Marathon.

Het Peru uittenue wordt compleet gemaakt door een geheel rood voetbalbroekje en rode kousen. De tenues van Marathon bevatten ook een speciale technologie. Dit betreft de Marathon Hidrotec technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe uitshirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Farfan, Carrillo, Guerrero, Cueva en andere sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt.

Peru uitshirt bestellen

Het Peru uitshirt van Marathon kan je vanaf medio nu bestellen in de onderstaande webwinkel. Hier vind je ook goedkopere t-shirts om Peru mee aan te moedigen en kan je je Peru shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare Peru producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel je Peru voetbalshirt of t-shirt altijd in deze officiële SHOP!