19 juli 2021

Peru voetbalshirts 2021-2022

De nationale voetbalbond van Peru en kledingsponsor Marathon hebben inmiddels ook de nieuwe Peru voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelde het Peruviaanse elftal al tijdens de Copa America van 2021 en de tenues worden ook gedragen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. Ook dit jaar is het Zuid Amerikaanse sportmerk Marathon weer verantwoordelijk voor de productie van de Peru tenues. Deze functie heeft het merk sinds 2018.

Peru thuisshirt 2021-2022

Het Peru thuisshirt 2021-2022 heeft ook dit jaar weer het bekende design. Het voetbalshirt is overwegend wit en bevat een brede, diagonale rode band van de linker schouder naar de rechter zijkant van het voetbalshirt. De onderkant van deze band bevat flitsende strepen in de kleuren van de regenboog. Dit detail is geïnspireerd door de zogenaamde Tahuantinsuyo vlag, de vlag van de Inca's. Ook de achterkant van het tenue bevat de diagonale band. Daarnaast zijn in de band aan de onderkant van de mouwen de kleurige strepen verwerkt. Verder bevat het tenue dit seizoen een open hals met twee knoopjes. De rechterborst is uitgerust met het logo van Marathon en de linkerborst bevat de badge van de Peruaanse voetbalbond, de Federación Peruana de Fútbol. Ook in de nek is nog een detail verwerkt. Deze bevat een badge met daarin de contouren van het land in de kleuren van de Inca vlag en de tekst: ''''Unidos por Nuestros Colores.'' Het tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Peru uitshirt 2021-2022

Het Marathon Peru uitshirt 2021-2022 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is dan donkerblauw met een diagonale blauwe band van de linker schouder naar rechter zijkant. Ook deze band bevat aan de onderkant weer de kleurige strepen. Hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook dit tenue bevat een V-hals met knoopjes en de logo's van de nationale voetbalbond en Marathon staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor het detail in de nek. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Peru voetbalshirts 2021-2022, welke gedragen worden door spelers als Lapadula, Guerrero, Ormeno, Cueva, Tapia, Carrillo en nog meer spelers.

Peru voetbalshirts bestellen

De Marathon Peru voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Deze tenues zijn namelijk beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de shirts is € 89,95. In deze webshop kun je het Peru tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere merchandising van het nationale elftal. Directe levering!

Bestel je Peru voetbalshirt direct in deze Peru fanshop! 

Peru thuisshirt 2021-2022