Peru Copa America 2019 voetbalshirts

De Peruviaanse voetbalbond en kledingsponsor Marathon hebben het nieuwe Peru voetbalshirt voor de Copa America van 2019 officieel gelanceerd. Marathon is sinds het WK van 2018 kledingsponsor van het Peruviaanse voetbalelftal en lanceerde direct na het WK al nieuwe tenues voor Peru. Deze worden vanaf nu vervangen door een nieuw en klassiek voetbalshirt. In dit nieuwe shirt speelt Peru de wedstrijden tijdens de Copa America in Brazilië deze zomer. Peru neemt het in de poulefase op tegen Bolivia, Venezuela en gastland Brazilië.

Peru thuisshirt 2019-2021

Het nieuwe Peru shirt wordt waarschijnlijk ook gedragen tijdens de kwalificatiereeks ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. Het shirt heeft een klassiek design en dat komt met name door de retro kraag van het shirt. Het voetbalshirt bevat een V-hals met een gevouwen kraag in het wit. De binnenkant van de hals is uitgerust met twee subtiele rode strepen, verwijzend naar het logo van de voetbalbond en de vlag van het land. Het voetbalshirt van Peru is verder geheel wit en wordt gekenmerkt door de rode sash. De diagonale band is wat breder dan op het vorige shirt en loopt van de linkerschouder naar de rechteronderkant van het tenue. Op de linkerborst prijkt het logo van de Peruviaanse voetbalbond, de Federación Peruana de Futbol (FPF). Boven het logo prijken twee sterren. Deze sterren verwijzen naar het winnen van de Copa America in 1939 en 1975. De andere borst bevat het logo van het Zuid Amerikaanse sportmerk Marathon. Het tenue van Peru is dit jaar ook uitgerust met gouden details. De bies aan de onderkant van de mouwen is goud en op de achterkant van het shirt staat in de nek een goud logo van de Peruviaanse bond. Het nieuwe Peru thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de achterkant een gouden lijn. De kousen zijn overwegend wit.

Peru keepersshirt 2019-2021

De voetbalbond en Marathon hebben ook een tweetal nieuwe keepersshirts uitgebracht. Deze hebben hetzelfde template als het thuisshirt. Het ene keepersshirt is blauw met een diagonale donkerblauwe band en een polo kraag. Dit shirt bevat rode accenten. Het andere keepersshirt is grijs met een donkerder grijze band. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Peru tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Guerrero, Farfan, Cueva, Advincula, Carrillo, Benavente, Ruidiaz, Flores en andere sterren.

Peru voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Peru voetbalshirt van Marathon kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Dit shirt kan je in deze webshop alleen voor volwassenen bestellen en heeft een prijs van € 80,-. Uiteraard kan je je Peru shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. In deze shop vind je bovendien goedkope t-shirts om het nationale elftal mee aan te moedigen! Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Bestel je Peru voetbalshirt of t-shirt altijd in deze officiële SHOP!