18 januari 2023

Dit zijn de Peru voetbalshirts 2023-2024 van adidas

Adidas en de Peruviaanse voetbalbond hebben vandaag de nieuwe Peru voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt nationale voetbalelftal van Peru de interlands in de periode 2023-2024. Dit jaar vindt er geen Copa América plaats. In de nieuwe tenues speelt het team van bondscoach Juan Reynoso dus vooral oefeninterlands en Nations League wedstrijden. Dit tenue wordt ook gedragen door het vrouwenteam van Peru. Vanaf dit jaar is adidas de kledingsponsor van ''La Blanquirroja''. Het Duitse sportmerk volgt Marathon op als kledingsponsor. Eerder was adidas al verantwoordelijk voor de Peru tenues in 1978 en de periode 1983-1985. Gisteren presenteerde adidas ook al de nieuwe

Peru thuisshirt 2023-2024

Het adidas Peru thuisshirt 2023-2024 heeft het iconische design. Het voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de brede diagonale rode baan van de linker schouder naar de rechter onderkant. Deze baan bevindt zich ook op de achterzijde van het tenue en loopt van de linker bovenkant naar de rechter onderkant. Ook de V-hals, de adidas strepen op de schouders en de band aan de onderkant van de mouwen zijn rood. De zijkanten van het tenue bevatten bovendien een rode taping. Het adidas performance logo op de rechterborst is ook rood. Dit betreft het nieuwe adidas performance logo. Dit logo heeft alleen nog maar drie diagonale blokken en wordt daarom het 3BAR logo genoemd. Op de linkerborst staat het logo van de Peruviaanse voetbalbond, de Federación Peruana de Futbol or FPF. Het Peru thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan weerszijden rode adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de voetbalbond en adidas. De kousen zijn ook wit met rode strepen aan de bovenkant.

Peru uitshirt 2023-2024

Het Peru uitshirt 2023-2023 is rood en bevat een all-over print van kleine diagonale ruiten in een donkerdere tint rood op de body van het voetbalshirt. Deze print is kenmerkend voor het standaard adidas MiTeam template. Het uitshirt is uitgerust met een witte V-hals en de adidas strepen op de schouders en de band aan de onderkant van de mouwen zijn ook wit. De logo's van adidas en de Peruviaanse voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuistenue en ook dit voetbalshirt bevat geen noemenswaardige andere details. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Zoals alle adidas voetbalshirts zijn de Peru voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Peru voetbalshirts van adidas, welke tot medio maart 2024 door het nationale voetbalelftal en alle andere vertegenwoordigende elftallen gedragen wordt. In de aanloop naar de Copa América 2024 lanceren adidas en de voetbalbond namelijk weer nieuwe tenues. 

Peru voetbalshirt bestellen

De adidas Peru voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) hebben de tenues een prijs van € 89,95. In deze winkels vind je ook andere merchandising van het land.

Bestel je Peru voetbalshirt direct in deze Peru fanshop! 

Peru thuisshirt 2023-2024

Peru uitshirt 2023-2024

Peru thuisshirt 2023-2024 adidas

Peru uitshirt 2023-2024