Peru derde wedstrijdshirt 2021-2022

Nieuws uit Zuid-Amerika, Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Peru is vandaag officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor Marathon. Het nieuwe tenue wordt voor het eerste gedragen tijdens de aankomende interlandperiode. Deze interlandperiode wordt gebruikt voor kwalificatie voor het WK in 2022 in Qatar. Peru speelt aankomende interlandperiode tegen Uruguay, Venezuela en Brazilië. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdshirt en tenue van Peru? Check de details hieronder!

Peru derde wedstrijdshirt 2021-2022

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Peru is gebaseerd op hetzelfde template als de Peru voetbalshirts 2021-2022. Dit template wordt gekenmerkt door een brede diagonale band over het shirt. Deze begint bij de linker schouder en loopt door tot de rechter zijkant van het shirt. Deze brede baan is rood van kleur, terwijl de basis van het shirt grijs is. De mouwen van het shirt hebben een donkerdere tint grijs. De biesjes aan de onderkant van de mouwen, zijn half rood en half grijs. Op de rechterborst staat de naam van de kledingsponsor Marathon. Het Amerikaanse sportmerk vervult deze functie sinds 2018 en is een bekende naam op de Zuid-Amerikaanse shirts. Ook de voetbaltenues van Bolivia en Ecuador zijn ontworpen door het sportmerk. De linkerborst bevat de badge van de Peruaanse voetbalbond. De Federación Peruana de Fútbol. Deze badge komt ook terug in de achterkant van de nek van het shirt. Daar is deze badge goud van kleur. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van het Zuid-Amerikaanse land is compleet grijs. Dit betekent dat ook de voetbalbroek en de kousen van het nieuwe tenue grijs van kleur zijn. In dit nieuwe wedstrijdshirt spelen Tapia, Luis Abram, Flores, Carrillo, Ruidiaz, Lapadula en alle andere sterren uit Peru. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe alternatieve tenue van Peru voor het seizoen 2021-2022

Peru voetbalshirts bestellen

De Marathon Peru voetbalshirts voor het seizoen 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshop. Het shirt is op dit moment alleen te bestellen voor volwassenen (Maten S, M, L, XL en XXL) de prijs van het shirt bedraagt € 89,95. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete voetballer van het Peruviaanse elftal. Check ook andere merchandising in deze webshop. Directe levering gegarandeerd!

 Bestel je Peru voetbalshirts altijd in DEZE SHOP