5 september 2018

Het Peru voetbalshirt van Marathon voor 2018-2019

Voor het WK was het al bekend dat het Peruviaanse elftal vanaf augustus 2018 geen voetbalshirts van Umbro meer zou dragen. Het Engelse sportmerk en de voetbalbond konden geen overeenstemming bereiken over de verlenging van het contract. De bond ging op zoek naar een andere kledingsponsor en vond in het Zuid Amerikaanse sportmerk Marathon een nieuwe partner. Het was eventjes verdacht stil de afgelopen maand, maar nu zijn toch echt de nieuwe Marathon voetbalshirts van Peru gelanceerd. In dit nieuwe thuisshirt speelt het nationale elftal van Peru de Copa America 2019 wedstrijden en alle oefenwedstrijden in de periode 2018-2019. Aan het design van het tenue is weinig veranderd, al bevat het wel verschillende speciale details. Check hieronder alles over het nieuwe voetbalshirt van Peru!

Peru thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Peru thuisshirt voor 2018-2020 is zoals altijd overwegend wit en ook Marathon heeft weinig aan het design van het nieuwe shirt getornd. Het shirt heeft ook weer een diagonale, rode baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt. Wel heeft Marathon één van de mouwen een andere kleur gegeven. De linkermouw is namelijk rood. De rechter mouw is wel wit en over de schouders loopt een rode taping. Ook de v-hals van het nieuwe shirt is rood. Het logo van de Zuid Amerikaanse kledingsponsor prijkt op de rechter borst en de andere borst bevat het logo van de Peruaanse voetbalbond, de FPF. De zijkanten van het shirt bevat een witte taping met daarnaast dunne rode strepen. Hierin zijn drie gaatjes verwerkt, welke zorgen voor ventilatie. Onder deze gaten is het schild van Peru aangebracht. Een ander detail bevindt zich in de nek van het tenue. Hier staat de bijnaam van het nationale elftal: La Blanquaroja (De wit-roden). De rechter onderkant is bovendien uitgerust met een speciale tag van Marathon.

Het nieuwe Peru thuistenue voor 2018-2020 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met een rode strip aan de zijkanten. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie. Het nationale elftal van Peru speelt voor het eerst in dit voetbalshirt tijdens de oefenwedstrijd tegen het Nederlands Elftal op 6 september 2018. We verwachten dat Marathon voor het begin van de Copa America in Brazilië weer nieuwe tenues presenteert.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Farfan, Cueva, Carrillo, Guerrero, Benavente, Flores en andere sterren. Check ook het nieuwe uitshirt. 

Peru voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Peru voetbalshirt van Marathon kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Dit shirt kan je in deze webshop alleen voor volwassenen bestellen en heeft een prijs van € 80,-. Uiteraard kan je je Peru shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. In deze shop vind je bovendien goedkope t-shirts om het nationale elftal mee aan te moedigen!

Bestel je Peru voetbalshirt of t-shirt altijd in deze officiële SHOP!