29 september 2020

Peru voetbalshirts 2020-2021

De nationale voetbalbond van Peru en kledingsponsor Marathon hebben de nieuwe Peru voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt het Peruviaanse voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in de periode 2020-21. Het is nog niet zeker of Peru deze tenues ook draagt tijdens de Copa America, welke verplaatst is naar de zomer van 2021 en plaatsvindt in Argentinië en Colombia.

Peru thuisshirt 2020-2021

Het Peru thuisshirt 2020-2021 heeft het bekende design. Het voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de brede rode band, welke loopt van de linker schouder naar de rechter zijkant van het tenue. Deze band loopt ook door over de achterkant van het tenue. In deze band is een melange achtige print verwerkt en dit is volgende de voetbalbond een eerbetoon aan de wapperende vlaggen van de supporters tijdens de supporters mars naar het stadion. Zowel het thuisshirt als het uitshirt hebben een V-hals. Verder bevat het tenue ook gouden accenten. De binnenkant van de hals is uitgerust met een lauwerkrans met de tekst: ''Unidos Somos Más Fuertes.'' In de hals op de achterzijde van het tenue prijkt het logo van de FPF in het goud. Het logo van de Peruviaanse voetbalbond (Federación Peruana de Fútbol) staat ook op de linkerborst en de andere borst bevat het logo van Marathon. Het Zuid Amerikaanse sportmerk is sinds 2017 de kledingsponsor van het nationale elftal. Het thuistenue van Peru wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode accenten.

Peru uitshirt 2020-2021

Het Peru uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is rood en bevat een brede witte sash van de linker schouder naar de rechter zijkant. De mouwen van het uitshirt zijn voorzien van de melange achtige print en ook dit tenue bevat gouden details. Een lijn aan de onderkant van de mouwen is goud en hetzelfde geldt voor de graphic aan de binnenkant van de hals. Hier bevinden zich ook drie witte banen als verwijzing naar de vlag van het land. De logo's van de voetbalbond en Marathon staan op dezelfde plek als op het thuistenue en dit tenue wordt gecompleteerd door een rood broekje en rode kousen. Alle Marathon tenues zijn uitgerust met de Hydroway technologie van het merk, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Peru voetbalshirts 2020-2021 welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Dioses, Garcia, Farfan, Rodriguez, Cueva, Tapia, Zambrano en nog meer spelers.

Peru voetbalshirt bestellen

De Peru voetbalshirts 2020-2021 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Dit shirt kan je in deze webshop alleen voor volwassenen bestellen en heeft een prijs van € 80,-. Uiteraard kan je je Peru shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. In deze shop vind je bovendien goedkope t-shirts om het nationale elftal mee aan te moedigen!  Directe levering! 

Bestel je Peru voetbalshirt of t-shirt altijd in deze officiële SHOP!

Peru thuisshirt 2020-2021

Peru uitshirt 2020-2021