19 december 2017

Peru thuisshirt WK 2018

Het nieuwe Peru voetbalshirt voor het WK van 2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Umbro en de Peruviaanse voetbalbond. In dit nieuwe thuisshirt speelt het Zuid Amerikaanse land de oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK en de thuiswedstrijden tijdens het WK. Peru neemt het tijdens het wereldkampioenschap in Rusland op tegen Frankrijk, Australië en Denemarken in poule C. Umbro is weer verantwoordelijk voor het design van het shirt van Peru. Het Engelse sportmerk is sinds 2011 kledingsponsor van het nationale elftal. Dit contract loopt echter direct na het WK af. Inmiddels is ook bekend dat het Zuid Amerikaanse merk Marathon vanaf de zomer van 2018 de nieuwe kledingsponsor wordt. Marathon en de Peruviaanse voetbalbond tekenden een contract tot en met 2022. Het WK voetbalshirt van Peru betreft dus voorlopig het laatste Umbro voetbalshirt. Check hieronder alle details van dit tenue.

Peru thuis shirt en tenue 2018

Het Peru thuisshirt voor het WK van 2018 is zoals altijd wit en wordt opnieuw gekenmerkt door de diagonale rode baan, welke van de linker schouder naar de rechter onderkant loopt. Deze band loopt ook door over de achterkant van het nieuwe voetbalshirt. Sinds 1937 worden de tenues van Peru al gekenmerkt door dit design. Voor deze periode droeg het elftal rood/wit gestreepte voetbalshirts en witte shirts met een horizontale rode baan. De diagonale baan wordt dit jaar geflankeerd door dunne gouden banen. De gouden details komen daarnaast terug in een strip over de schouders en mouwen. In deze band is het logo van Umbro een een aantal keer verwerkt. Het embleem van het Engelse sportmerk komt ook weer terug op de rechter borst. De linker borst bevat de badge van de Peruviaanse voetbalbond FPF (Federación Peruana de Fútbol). Het nieuwe Peru tenue is dit seizoen opnieuw uitgerust met een ronde hals. Deze bevat aan de voorkant een kleine, rode strip. De binnenkant van de hals bevat ook een rode strip en hierin is ook weer het logo van Umbro verwerkt.

Het tenue van Peru wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode strip. Op de broekjes prijken ook de logo's van de voetbalbond en het Engelse sportmerk. De kousen van het tenue zijn wit en bevatten aan de bovenkant een dun, rood lijntje. Ook de dubbele diamant van Umbro staan op de voetbalsokken van Peru. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe shirt van Peru, waarin het na 36 jaar afwezigheid weer een keer op een WK gaat schitteren. Dit voetbalshirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Farfan, Cueva, Guerrero, Carrillo, Vargas, Tapia en andere sterspelers van het elftal. Check ook het nieuwste uitshirt. 

Peru voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Peru Umbro voetbalshirt voor het WK van 2018 kan je vanaf januari bestellen in de onderstaande online winkel. De prijs van dit shirt is ongeveer € 80,-. Hier kan je het shirt van het Peruviaanse elftal ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Daarvoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Vind in deze online winkel ook goedkope t-shirts om het voetbalelftal mee aan te moedigen. Deze t-shirts scoor je al vanaf een prijs van slechts € 24,95. Check bovendien het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwste Peru voetbalshirt in DEZE SHOP

of deze online winkel! (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)

of bestel het unieke jaren '70 retro shirt van Peru in deze online SHOP!