27 februari 2018

Peru uitshirt WK 2018

Het nieuwe uitshirt van Peru is vandaag ook gelanceerd door kledingsponsor Umbro en de voetbalbond van het land. In dit nieuwe voetbalshirt speelt het Peruviaanse elftal haar uitwedstrijden tijdens het WK van 2018. In Rusland neemt het Zuid Amerikaanse land het in de poulefase op tegen Frankrijk, Australië en Denemarken. Dit is overigens voorlopig het laatste Peru voetbalshirt dat door Umbro wordt gelanceerd. Na het WK wordt namelijk het Zuid Amerikaanse sportmerk Marathon kledingsponsor van het nationale voetbalelftal. In december werd door Umbro overigens al het nieuwe thuisshirt voor het WK bekend gemaakt. Meer weten over het nieuwe tenue van de equipe van bondscoach Ricardo Gareca? Check het hieronder.

Peru WK 2018 uit shirt en tenue

Het nieuwe Peru uitshirt voor 2018 heeft eigenlijk het standaard design. Het shirt is namelijk overwegend rood en wordt gekenmerkt door de diagonale baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het tenue. Deze zogenaamde sash is wit. Hiermee is het nieuwe uittenue van Peru contrasterend aan het thuisshirt van het elftal. Daarnaast is het shirt uitgerust met een ronde hals met daaronder een klein v-design. De mouwen en schouders van het nieuwe voetbalshirt van het Peruviaanse voetbalelfal zijn uitgerust met een rode strip. In deze strip bevinden zich verschillende Umbro logo’s naast elkaar. Het logo van het Engelse voetbalmerk komt in het wit ook weer terug op de rechter borst. Umbro verzorgt sinds 2014 de tenues van het nationale elftal en wordt na het WK opgevolgd door Marathon. De linker borst van het tenue is uitgerust met het logo van de voetbalbond van het land, Federación Peruana de Futbol (FPF). De binnenkant van de kraag bevat nog een gouden strip en hier komt ook weer het logo van Umbro terug. Verder bevat het shirt geen speciale details. Het tenue, dat onder het motto ‘’Todos Somos Peru #PONTELBANDERA’’ werd gelanceerd, wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Op beide items staan uitingen van de voetbalbond van het land en kledingsponsor Umbro.

Dit tenue wordt alleen gedragen tijdens de uitwedstrijden op het WK in Rusland en in de oefenwedstrijden ter voorbereiding op het toernooi. Medio juli wordt er vervolgens door Marathon een nieuw tenue gelanceerd, waarin sterren als Guerrero, Farfan, Cueva, Vargas, Carrillo, Tapia en andere sterren gaan schitteren! Ben je op zoek naar een alternatief voor het voetbalshirt van Peru? Check dan ook ons blog over de goedkope Peru voetbalshirts.

Peru voetbalshirt bestellen

Het nieuwste Peru WK 2018 shirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze shops kan je het shirt van Peru ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt dezelfde printing gebruikt als de spelers op het shirt dragen. Check ook het overzicht met beschikbare producten van het nationale elftal hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel het nieuwste Peru voetbalshirt in deze online winkel! (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)

of in DEZE SHOP