21 juni 2016

Sao Paulo uitshirt 2016-2017

Sao Paulo en Under Armour hebben het nieuwe uitshirt voor 2016-2017 officieel gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt Sao Paulo de Brasileirao Serie A wedstrijden gedurende dit seizoen. Het nieuwe shirt werd door de club en de Amerikaanse kledingsponsor gelanceerd in het kader van een speciale campagne: ''DE A VIDA POR ESSA CASA – I WILL.'' Het nieuwe shirt heeft een echt retro design en is geheel in stijl van de clubkleuren van Sao Paulo. Het nieuwe shirt zal haar debuut maken in de wedstrijd tegen Recife op 23 juni.

SAO Paulo uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Sao Paulo voetbalshirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de verticale zwarte en rode banen over het shirt. Deze banen worden gecompleteerd door dunnere witte banen. Hiermee is het shirt geheel in stijl van de clubkleuren van de club en de bijnaam: Tricolor Paulista. Verder bevat het shirt een flitsende all-over print over het gehele shirt, welke de contouren van het stadion van de Braziliaanse club voor moeten stellen: Estadio Morumbi. Daarnaast is het nieuwe shirt van de Braziliaanse club uitgerust met een klassieke polo kraag. De rechter borst van het shirt bevat het logo van kledingsponsor Under Armour. Het sportmerk is sinds 2015 verbonden aan de club en staat ook op de achterkant van de kraag. De linker borst bevat het logo van de club. Boven het logo van de club staan drie rode sterren en twee gouden sterren. De drie rode sterren verwijzen naar de drie gewonnen Copa Libertadores (de Champions League van Zuid Amerika) in 1992, 1993 en 2005. De twee gouden sterren verwijzen naar het twee keer winnen van de Intercontinentale Cup in 1992 en 1993. Het nieuwe tenue van Sao Paulo wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een dunne witte lijn en aan de onderkant een rode baan. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Under Armour. De kousen van het nieuwe tenue hebben hetzelfde design als het shirt, maar zijn dan horizontaal gestreept. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt, waarin sterren als Calleri, Roque en Lugano schitteren komend seizoen.

Sao Paulo voetbalshirt kopen

Het nieuwe Sao Paulo shirt kan je vanaf juli/augustus kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt van de club is ongeveer € 85,-. Hier kan je het shirt ook laten bedrukken met de bedrukking van een eigen naam en nummer of die van jouw favoriete speler. Of check het unieke retro shirt van de club bij Sportus.nl!

Koop het nieuwe Sao Paulo shirt in deze officiële shop!

Sao -paulo -shirt -2016-2017

Sao -paulo -uitshirt -2016-2017