Sao Paulo thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe São Paulo thuisshirt voor 2019-2020 is vandaag officieel bekend gemaakt door adidas en de Braziliaanse club. In dit voetbalshirt speelt ''Tricolor Paulista'' de Brasileiro Serie A thuiswedstrijden in het Estádio do Morumbi gedurende 2019-2020. Vorig seizoen eindigde Sao Paulo op een vijfde plek in de Braziliaanse competitie en de club gaat er dit seizoen weer alles aan doen om mee te draaien in de hoogste regionen van de competitie. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de club. Deze functie vervult het merk sinds 2019 en het contract duurt nog tot 2023

Sao Paulo thuis shirt en tenue 2019-2020

Het Sao Paulo thuisshirt voor 2019-2020 is geheel wit en bevat ook dit jaar weer de iconische rode en zwarte band op de borst. Tussen deze banen prijkt het embleem van de club. Dit logo bevat drie rode sterren en twee gele sterren. De drie sterren verwijzen naar het drie keer winnen van de Copa Libertadores in 1992, 1993 en 2005 en de twee andere sterren verwijzen naar de gewonnen WK's van 1992 en 1993. Verder is het tenue uitgerust met een V-hals en staan de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het tenue. Twee van de strepen zijn rood en de middelste is zwart. Het adidas performance logo staat op de rechterborst is het zwart en onder de banen staat het embleem van hoofdsponsor Banco Inter. Het nieuwe Sao Paulo thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met adidas strepen in dezelfde kleuren als op het voetbalshirt. De kousen van het nieuwe tenue hebben ook deze kleurencombinatie. Uiteraard zijn de nieuwe tenues van de Braziliaanse club ook weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Sao Paulo tenues, die vanaf nu gedragen worden door sterren als Hernanes, Anderson Luiz de Carvalho, Éverton Cardoso da Silva en nog meer sterren.

Sao Paulo voetbalshirt bestellen

De nieuwe Sao Paulo voetbalshirts voor 2019-2020 kun je pas vanaf mei 2019 kopen in de onderstaande winkel. Het voetbalshirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 en kun je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. In de onderstaande webwinkel vind je ook goedkope t-shirts en een hoodie om de club mee aan te moedigen. Directe levering!

Bestel je Sao Paulo voetbalshirt altijd in deze winkel!