22 mei 2020

Sao Paulo uitshirt 2020-2021

Sao Paulo en adidas hebben deze week het nieuwe Sao Paulo uitshirt 2020-2021 gepresenteerd. Eerder lanceerden beide partijen al het Sao Paulo thuisshirt 2020-2021. In dit tenue speelt de Braziliaanse club de Brasileirao Serie A en Copa Libertadores uitwedstrijden komend seizoen. Adidas is sinds 2018 de kledingsponsor van de Brazilianen.

Sao Paulo uit shirt en tenue 2020-21

Het Sao Paulo uitshirt 2020-2021 is een mix van het standaard design van het uitshirt en het adidas Condivo 20 template. Het uittenue van Sao Paulo bevat namelijk brede zwarte en rode verticale banen, welke geflankeerd worden door dunnere witte banen. In deze banen is een camouflage achtige print verwerkt. Een ander kenmerk van het Condivo template is de v-hals en de brede band aan de onderkant van de mouwen. De mouwen van het Sao Paulo uitshirt zijn rood en de drie adidas strepen staan in het wit op de zijkanten van het tenue. De rechterborst is uitgerust met het adidas logo in het zilver en de andere borst bevat het logo van de club. Boven dit logo staan vijf sterren. De drie rode sterren verwijzen naar het drie keer winnen van de Copa Libertadores in 1992, 1993 en 2005. De gele sterren verwijzen naar het winnen van de wereldbeker voor clubteams in 1992 en 1993. De achterkant van het tenue is overwegend rood. Een uitzondering hierop vormt de onderkant van het tenue. Dit gedeelte heeft hetzelfde design als de voorkant van het tenue.

Het Sao Paulo uittenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten zilveren adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het uittenue. De nieuwe Sao Paulo uittenues zijn ook uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Daniel Alves, Pato, Juanfran en andere sterspelers.

Sao Paulo uitshirt bestellen

Het Sao Paulo uitshirt 2020-21 kun je vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande winkel. Dit tenue is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 89,95. In deze webshop kun je ook goedkope Sao Paulo t-shirts bestellen. Directe levering!

Bestel je Sao Paulo voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

of een retro voetbalshirt in deze winkel!