Sao Paulo FC uitshirt 2019-2020

Sao Paulo en adidas hebben het nieuwe Sao Paulo FC uitshirt voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club uit de gelijknamige stad de uitwedstrijden in de Brasileiro Serie A, de beker en Copa Libertadores in 2019. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van ''Tricolor Paulista.'' Deze functie vervult het Duitse sportmerk sinds de zomer van 2016. In maart lanceerden adi en de club al het nieuwe thuisshirt. Check!

Sao Paulo uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Sao Paulo uitshirt voor 2019-2020 wordt met name gekenmerkt door de verticale, rode en zwarte banen over het tenue. Deze banen worden geflankeerd door dunnere, witte banen. De rood/zwarte banen hebben een special gradiënt effect van ruiten, welke wat weg hebben van de ruiten op het Argentinië WK 2018 voetbalshirt. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals in het rood en zijn de drie strepen op de schouders van het nieuwe Sao Paulo uitshirt zwart. Op het midden van de borst prijkt de Paulistao 2019 finale badge. De Paulistão is het staatskampioenschap van Sao Paulo. Sao Paulo verloor deze finale van Corinthians. De eerste wedstrijd eindigde in 0-0 en de tweede wedstrijd won Corinthians met 2-1. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Boven het embleem staan drie rode sterren en twee gouden sterren. De rode sterren verwijzen naar het winnen van de Copa Libertadores in 1992, 1993 en 2005. De twee gouden sterren verwijzen naar het winnen van de wereldbeker in 1992 en 1993. Op het midden van het voetbalshirt staat sponsor Banco Inter en subsponsor MRV staat ongeveer op de hoogte van de schouders. Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en zwarte kousen met rode adidas strepen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Sao Paulo FC uitshirt voor 2019-2020, welke gedragen wordt door spelers als Pato, Hernanes, Anderson, Antony, Éverton Cardoso da Silva, Tchê Tchê en andere sterspelers.

Sao Paulo voetbalshirt bestellen

De nieuwe Sao Paulo voetbalshirts voor 2019-2020 kun je pas vanaf mei 2019 kopen in de onderstaande winkel. Het voetbalshirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 en kun je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. In de onderstaande webwinkel vind je ook goedkope t-shirts en een hoodie om de club mee aan te moedigen. Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Sao Paulo voetbalshirt altijd in deze winkel!