12 juli 2018

Sao Paulo voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe SAO Paulo voetbalshirts voor 2018-2019 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door adidas en de Braziliaanse club. In deze nieuwe tenues speelt Sao Paulo de Brasileirao Serie A wedstrijden gedurende 2018-2019. Adidas is vanaf dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Braziliaanse club. Eerder was de club al kledingsponsor van de club in verschillende perioden: 1985-1990 en 1996-1999. Adidas volgt Under Armour op. Het Amerikaanse sportmerk was sinds 2015 verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van Sao Paulo. Check hieronder het design van het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Sao Paulo thuis shirt en tenue 2018-2019

Het Sao Paulo thuisshirt voor 2018-2019 is geheel wit en wordt gekenmerkt door de rode en zwarte band over de borst. Tussen deze banen is het logo van Sao Paulo verwerkt. Boven dit embleem staan vier sterren. Twee van deze sterren zijn goud en drie sterren zijn rood. De gouden sterren verwijzen naar het winnen van de wereldbeker en de rode sterren naar het winnen van de Copa Libertadores. Het logo van adidas staat in het zwart op de rechter borst en sponsor BANCO INTER versiert het midden van het tenue. Het Sao Paulo thuisshirt bevat verder een v-hals met gevouwen kraag en de drie strepen van adidas op de schouders zijn rood. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met rode adidas strepen.

Het uitshirt van Sao Paulo staat ook dit jaar weer geheel in het teken van de bijnaam van de Braziliaanse club: EL Tricolor. Het shirt bevat verticale rode en zwarte banen, welke geflankeerd wordt door dunnere witte banen. De mouwen zijn geheel zwart en worden afgesloten door een subtiele rode lijn. De EQT collar van het shirt is ook zwart met een dunne rode lijn. De logo's van adidas en de club staan op de borst. Banco INTER versiert het midden van het tenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met rode accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Cueva, Anderson, Hernanes, Caio, Tavares en andere sterren.

Sao Paulo voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Sao Paulo shirt kan je vanaf juli/augustus kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt van de club is ongeveer € 90,-. Hier kan je het shirt ook laten bedrukken met de bedrukking van een eigen naam en nummer of die van jouw favoriete speler. Of check het unieke retro shirt van de club bij Sportus.nl! 

Koop het nieuwe Sao Paulo shirt in deze officiële shop!