Sao Paulo derde wedstrijdshirt 2019-2020

Deze week is het nieuwe derde wedstrijdshirt van Sao Paulo gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Duitse kledingsponsor adidas. De nieuwe ploeg van de Braziliaanse superster Dani Alves speelde gisteren voor het eerste in dit nieuwe tricot. De wedstrijd werd ook nog eens gewonnen door een goal van de Braziliaan. Op dit moment staat Sao Paulo op een vijfde plaats in de Brasileiro Serie A. Echter heeft de club een wedstrijd minder gespeeld waardoor kijkend naar verliespunten Sao Paulo op de tweede plek staat. Het nieuwe tricot gaan we zien tijdens de wedstrijden in de Braziliaanse competitie en de beker. Helaas is de club uitgeschakeld in de Copa Libertadores, de Zuid- Amerikaanse Champions League. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdshirt van Sao Paulo? Check de details hieronder!

Sao Paulo derde wedstrijdshirt 2019-2020

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Sao Paulo is gebaseerd op het bekende adidas Tiro 19 template. Dit template staat bekend om het flitsende strepen patroon over de body van het shirt. Deze strepen hebben dezelfde kleur, alleen in verschillende tinten. De kleur die wordt gebruikt voor het nieuwe derde wedstrijdshirt van Sao Paulo is blauw. Door het template en de kleur blauw doet dit shirt erg denken aan het nationaalshirt van Uruguay. Dat is ook niet gek, want het nieuwe derde wedstrijdtricot van de Braziliaanse club is gebaseerd op dit nationale shirt van het buurland. Het nieuwe wedstrijdshirt is een eerbetoon aan de vele spelers die de Braziliaanse club hebben vertegenwoordigd. Dit zijn onder anderen Pereyra, Forlan, Lugano en Rocha. De kraag van het shirt is een moderne V hals in de kleur zwart. Een subtiele rode rand maakt de kraag af. Dit zorgt ervoor dat de clubkleuren terugkomen in de kraag van het shirt. De bekende adidas strepen zijn terug te vinden op de zijkant van het shirt. Deze zijn zwart van kleur. Op de rechterkant van de borst zie je het adidas performance logo. Ook deze is zwart van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van de Braziliaanse club. Op de linkermouw van het shirt is zelfs de vlag van Uruguay te zien. Op de voorkant van het shirt is valt ook nog de naam van de hoofdsponsor te lezen. Tanco INTER is in zwarte letters op de buik van het shirt gezet. Het nieuwe derde wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een zwarte broek en zwarte kousen. Net als bij het tenue van Uruguay. Bekende spelers die in dit tenue gaan spelen zijn Juanfran, Dani Alves en nog vele andere supersterren.

Sao Paulo voetbalshirt bestellen.

Het nieuwe voetbalshirt van Sao Paulo voor 2019-2020 is vanaf medio september te bestellen in de onderstaande webshop. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 en kun je laten bedrukken met je eigen naam en nummer. In de onderstaande webwinkel kun je ook goedkope t-shirts en een hoodie bestellen om de club mee te supporten. Check het overzicht met producten hiernaast of hieronder. directe levering gegarandeerd!

Bestel je Sao Paulo voetbalshirt in DEZE SHOP