São Paulo FC voetbalshirts 2024

São Paulo en kledingsponsor New Balance hebben deze week de nieuwe São Paulo voetbalshirts 2024 gepresenteerd met het motto ‘’The history begins here’’. In deze tenues speelt de Braziliaanse voetbalclub de Campeonato Brasileiro Série A, beker en Copa Libertadores wedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde São Paulo FC op de elfde plaats in de competitie en won het voor het eerst in de geschiedenis de Copa do Brasil, de Braziliaanse beker. Vanaf dit seizoen is New Balance de kledingsponsor van de ‘’Tricolor Paulista’’. Het Amerikaanse sportmerk heeft het stokje overgenomen van adidas.

São Paulo thuisshirt 2024

Het FC São Paulo thuisshirt 2024 heeft het bekende design. Het voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de verticale rode, witte en zwarte baan onder de borst. In het midden van deze baan is het clublogo verwerkt. De band aan de onderkant van de rechtermouw is rood en aan de onderkant van de linkermouw zwart. Verder is het thuisshirt uitgerust met een polokraag met subtiele rode en zwarte tipping. Het logo van New Balance prijkt op de rechterborst. Het tenue bevat ook nog een aantal details. Zo staan er boven het logo drie rode sterren en twee gouden sterren. De rode sterren verwijzen naar het drie keer winnen van de Copa Libertadores in 1992, 1993 en 2005 en de gouden sterren naar het winnen van de Intercontinental Cup in 1992 en 1993. De binnenkant van het voetbalshirt bevat ter hoogte van de clubbadge een handgeschreven tekst: ‘’Sentimento que jamais acabará’’ (Het gevoel waar nooit een einde aan zal komen). In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat de tekst: ‘’Clube Da Fé). Bovendien bevat het voetbalshirt aan de onderkant nog een label met de tekst: ‘’Made in Cotia – Atletas & Cidadaos’’. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte sokken met zwarte en rode details.

São Paulo uitshirt 2024

Het FC São Paulo  uitshirt 2024 wordt gekenmerkt door de verticale zwarte en rode banen, die geflankeerd worden door dunnere witte lijnen. Het meest opvallende aan het nieuwe uitshirt zijn de blokken aan de onderkant van de overwegend zwarte mouwen. Deze blokken zijn geheel in stijl van de clubkleuren. De v-hals van het uitshirt is een combinatie van zwart en rood. Op de rechterborst prijkt het logo van New Balance en de linkerborst bevat het clublogo. Ook dit voetbalshirt bevat nog een aantal details. De binnenkant van het uitshirt bevat dezelfde handgeschreven tekst als op het thuisshirt. In de nek op de achterzijde van het uitshirt staat de tekst: ‘’A história comeca aqui’’ (Het verhaal begint hier). Het uitshirt wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken en details in de andere kleuren van de club.

De nieuwe São Paulo FC voetbalshirts van New Balance kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Braziliaanse club. Ben je op zoek naar andere merchandising van de club? Check het dan in de onderstaande fanshop! 

São Paulo FC voetbalshirts 2024
São Paulo FC voetbalshirts 2024
São Paulo FC voetbalshirts 2024
São Paulo FC voetbalshirts 2024
São Paulo FC voetbalshirts 2024
São Paulo FC voetbalshirts 2024
São Paulo FC voetbalshirts 2024