Sao Paulo thuisshirt 2020

De Braziliaanse voetbalclub Sao Paulo en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe Sao Paulo adidas 2020 thuisshirt gelanceerd. In dit tenue spelen de ‘’Tricolores’’ de thuiswedstrijden in het Estádio do Morumbi gedurende 2020. De club eindigde vorig seizoen op de zesde plek in de Brasileirao Serie A en speelt daarom dit seizoen ook in de Copa Libertadores. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor de productie en het design van het tenue van de Braziliaanse voetbalclub. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2018.

Het Sao Paulo voetbalshirt ter ere van het 90 jarig bestaan

Het nieuwe Sao Paulo thuisshirt staat dit seizoen in het teken van het 90 jarig bestaan van de club. São Paulo Futebol Clube werd op 25 januari 1930 opgericht en bestaat dit jaar dus precies 90 jaar. Het tenue is dan ook geïnspireerd door het voetbalshirt van 1930 en heeft een klassiek design. Het voetbalshirt is overwegend wit met de iconische rode, witte en zwarte baan over de borst. Adidas heeft de drie strepen van het merk op meerdere manieren en zo onopvallend mogelijk in het tenue verwerkt. De drie strepen van adidas staan in het zilver op de schouders van het tenue en daarnaast bevat de body van het tenue een design van verticale, witte banen in verschillende vlakken. De vlakken bevatten telkens drie strepen naast elkaar en deze symboliseren natuurlijk de trademark stripes van het Duitse sportmerk. Het logo van de club prijkt trots tussen de horizontale rode, witte en zwarte band. Boven dit logo staan drie rode sterren en twee gouden sterren. De drie rode sterren verwijzen naar het drie keer winnen van de Copa Libertadores in 1992, 1993 en 2005. De gele sterren verwijzen naar het winnen van de wereldbeker voor clubteams in 1992 en 1993. Daarnaast is het Sao Paulo tenue uitgerust met een ronde hals en prijkt het adidas logo in het zilver op de linkerborst.

Het Sao Paulo thuistenue voor 2020-21 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zilveren adidas strepen. Uiteraard zijn de Sao Paulo voetbalshirts weer voorzien van de nieuwe AeroReady technologie, welke zorgt voor een betere vochtafvoer en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Sao Paulo tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Dani Alves, Pato, Éverton, Reinaldo en andere sterspelers.

Sao Paulo voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Sao Paulo adidas voetbalshirt 2020 kun je vanaf medio april/mei bestellen in de onderstaande winkel. Dit tenue is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 89,95. In deze webshop kun je ook goedkope Sao Paulo t-shirts bestellen. Directe levering!

Bestel je Sao Paulo voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

of een retro voetbalshirt in deze winkel! 

Sao Paulo voetbalshirt 2020

Sao Paulo voetbalshirt 2020