13 april 2017

Sao Paulo FC thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Sao Paulo thuisshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Under Armour en de Braziliaanse club onder het motto ''Da Sua Vibração Vem A Nossa Raca.'' In dit nieuwe shirt speelt Sao Paulo FC de Brasileiro Serie A wedstrijden in het Estadio do Morumbi gedurende komend seizoen. Check hieronder de details van het nieuwe shirt van FC Sao Paulo.

Het nieuwe voetbalshirt van Sao Paulo FC heeft het iconische design. Dit betekent dat het shirt volledig wit is en wordt gekenmerkt door de rode en zwarte baan over de borst. De rode banen is verdeeld in verticale lijnen, terwijl de zwarte baan diagonale lijnen bevat. In deze banen is ook het logo verwerkt. Boven het logo van de club staan drie rode sterren en twee gouden sterren. De rode sterren verwijzen naar het winnen van de Copa Libertadores in 1992, 1993 en 2005 en de twee gouden sterren verwijzen naar de twee gewonnen wereldbekers in 1992 en 1993. Verder is het nieuwe shirt van Sao Paulo FC uitgerust met een ronde hals met een v-opening. De binnenkant van de kraag bevat een rode, witte en zwarte lijn, waarin de initialen van de club staan: SPFC. Het logo van Under Armour staat op de rechter borst en op de mouwen staat de naam van het merk. Het nieuwe tenue van Sao Paulo wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met aan de bovenkant een zwarte en rode baan.

Zoals alle tenues van Under Armour zijn de nieuwe Sao Paulo tenues uitgerust met de Under Armour Heatgear technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer! Wil je het nieuwe shirt van Sao Paulo direct kopen? Check het exclusief in deze SHOP of check het overzicht met beschikbare Sao Paulo producten hiernaast of hieronder