25 september 2017

São Paulo FC 3e shirt 2017-2018

Under Armour en São Paulo hebben een derde shirt onder een bruut motto gelanceerd: ‘Toma Conta’ (‘Take Responsibility’). In dit nieuwe shirt zal São Paulo de uitwedstrijden gaan spelen in de Brasileiro Serie A gedurende 2017-2018. Het motto ‘Toma Conta’ wordt strijdlustig afgebeeld, wat zorgt voor een vechters imago. Benieuwd? Check hieronder de details van het nieuwe derde shirt van São Paulo FC.

São Paulo FC derde shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe derde shirt van São Paulo FC heeft een donker design. Een kleurencombinatie van zwart en bordeauxrood, met driehoeken horizontaal verdeeld over het shirt, maakt dit derde shirt uniek. De horizontale driehoeken zijn een lichtere kleur dan de kleur van het shirt en zijn in detail verwerkt. De hals heeft een knopensysteem en een bordeauxrode kleur, net als de band aan de onderkant van de mouwen. Op de borst staat het logo van São Paulo FC en in het wit het Under Armour brand-embleem. Boven het logo van de club staan drie rode sterren en twee gouden sterren. De rode sterren verwijzen naar het winnen van de Copa Libertadores in 1992, 1993 en 2005 en de twee gouden sterren verwijzen naar de twee gewonnen wereldbekers in 1992 en 1993. Verder is het Under Armour logo in een witte kleur verwerkt op de onderkant van de mouwen. Het tenue wordt compleet gemaakt door de bordeauxrode broek en de zwarte kousen. 

Alle tenues van Under Armour zijn uitgerust met de Under Armour Heatgear Technology en zo ook dit derde shirt. De technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie. Zo kunnen de dragers van het shirt optimaal zweten en bewegen.

São Paulo FC derde shirt en tenue 2017-2018 kopen

Wil je het nieuwe derde shirt van São Paulo direct kopen? In deze online winkel kan je het nieuwe shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd! Check het exclusief in deze SHOP of check het overzicht met beschikbare Sao Paulo producten hiernaast of hieronder!