15 november 2019

Rode Duivels trainingsshirt 2020-2021

Het nieuwe trainingsshirt en tenue van de Rode Duivels is deze week ook officieel uitgebracht. Dit betreft het training shirt dat door de selectie van het Belgische voetbalelftal wordt gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK 2020 wedstrijden en ter voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijd voor het WK van 2022. Dit trainingsshirt is onderdeel van een geheel nieuwe collectie rondom het België thuisshirt voor 2020-2021. 

België training shirt en tenue Euro 2020

Het nieuwe trainingsshirt van de Rode Duivels heeft een nieuw template. De trainingsshirt van België hebben komende jaargang geen v-hals meer, maar een semi hoge ronde hals. Dit is niet de enige verandering die adidas doorgevoerd heeft. De drie trademark strepen van het Duitse sportmerk lopen namelijk niet vanaf de hals, maar vanaf het midden van de schouders tot het midden van de mouwen. Op de rechtermouw zijn de strepen zwart en op de andere mouw zijn deze geel. Hierdoor is het nieuwe trainingsshirt van België geheel in stijl van de kleuren van de Belgische vlag. Het nieuwe trainingsshirt van België bevat daarnaast nog een speciaal detail. Op de linkerborst prijkt namelijk een geheel nieuw logo van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). Dit betreft een speciaal logo ter ere van het 125 jarig bestaan van de bond. De KBVB werd namelijk in 1895 opgericht en viert in 2020 haar 125ste verjaardag. De rechterkant van het embleem bevat drie banen in de kleuren van de Belgische vlag en de andere kant van het logo bevat de tekst: ‘’BELGIAN FA – 1895.’’ Boven het logo bevindt zich een kroon en onder het logo een lauwerkrans. De rechterborst bevat het adidas logo in het zwart. 

Het trainingstenue van de Rode Duivels wordt komend seizoen compleet gemaakt door een zwart trainingsbroek. Dit broekje bevat ook drie strepen aan de zijkanten van het short. Ook deze strepen lopen niet door over de gehele lengte en zijn in stijl van de andere kleuren van de Belgische vlag, rood en geel dus. De nieuwe trainingstenues van België zijn verder uitgerust met een nieuwe technologie. De adidas Climalite technologie is ingeruild voor de Aeroready technologie. Dit systeem heeft nog wel dezelfde werking als de Climalite technologie. Het zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.  Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingstenue van de Rode Duivels en check ook het nieuwe Rode Duivels trainingspak voor Euro 2020.

België trainingsshirt 2020-2021 bestellen

Het nieuwe België trainingsshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 44,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 39,95. De trainingsbroekjes bestel je al vanaf € 34,95. Check ook andere officiële adidas België producten in de onderstaande winkels! 

Bestel je Rode Duivels merchandising altijd in deze SHOP 

of in deze officiële adidas winkel! 

Rode Duivels trainingsshirt 2020-2021