Rode Duivels trainingspak 2020-2021

Het nieuwe EK 2020 van de Rode Duivels is vandaag, tegelijkertijd met het België EK 2020 voetbalshirt, officieel gelanceerd.  Dit nieuwe trainingspak wordt door het nationale elftal van België gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2020, inclusief de Nations League wedstrijden. Ook komende jaargang verzorgt adidas de kleding van de Rode Duivels. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds de zomer van 2020.

Rood/Zwart België trainingspak Euro 2020

Het nieuwe trainingspak van de Rode Duivels bestaat komend jaar weer uit een trainingstrui of trainingsjack en een trainingsbroek. Het jack en de training top van België zijn komend seizoen geheel rood. De drie strepen staan komend jaar niet op de schouders, maar zijn verplaatst naar de onderkant van de mouwen. De rechtermouw bevat zwarte adidas strepen en de linkermouw is uitgerust met gele adidas strepen. Dit is kenmerkend voor het nieuwe adidas Condivo 20 template, waarop de pakken van de Rode Duivels gebaseerd zijn. Een ander opvallend detail op de nieuwe kleding van de Rode Duivels is het logo van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). Dit betreft een logo ter ere van het 125 jarig bestaan van de voetbalbond in 2020. Het logo is verdeeld in twee delen. De rechterkant van het logo bevat de drie strepen in de kleuren van de Belgische vlag. Deze zijn zwart, geel en rood. De andere kant van het logo bevat de tekst: Royal Belgian FA – 1895. Boven het logo staat een kroon en onder het logo een gouden krans ter ere van het 125 jarig bestaan van de bond. De rechterborst van het pak bevat in het zwart het adidas logo. De trainingstrui is ook weer uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. Ook de mouwen bevatten dit jaar duimgaten, zodat de trainingstrui strak om het lichaam valt en de mouwen de fit hebben van een handschoen. De achterkant van de trui is iets langer en dit zorgt voor wat extra bescherming.

Het nieuwe België trainingspak voor de periode 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze bevat aan de zijkanten ook weer de strepen van adidas en deze hebben ook weer de andere kleuren van de Belgische vlag. Verder bevat de trainingsbroek van België waarschijnlijk dezelfde kenmerken als we van de trainingsbroek van adidas gewend zijn. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband en de onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit gedaan kan worden. Bovendien heeft de broek de kenmerkende toelopende fit en is het uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze technologie is hetzelfde als de Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe België trainingspak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als De Bruyne, Hazard, Vertonghen, Lukaku, Alderweireld, Mertens en alle andere sterren van de Rode Duivels. 

België trainingspak 2020-2021 bestellen

Het nieuwe trainingspak van de Rode Duivels kun je dus ook pas vanaf bu bestellen in de onderstaande winkels. De trainingstrui en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De trainingstrui is voor volwassenen € 74,95 en de trainingsbroek bestel je al vanaf € 49,95. Het pak met trainingsjack heeft voor volwassenen een prijs van € 99,95 en voor kinderen is het pak € 89,95. Met de trainingstrui is het pak ongeveer € 20,- duurder. Check ook goedkopere België producten in de onderstaande shop. Directe levering!

Bestel het Rode Duivels trainingspak direct in deze winkel! 

of deze SHOP

Rode Duivels trainingspak 2020-2021

Rode Duivels trainingspak 2020-2021