Retake brengt ode aan Modric met speciale Ballon D'Or t-shirts

Het Engelse t-shirt merk Retake brengt natuurlijk ook een ode aan Luka Modric! De Kroatische middenvelder werd afgelopen week door zijn collega's uitgeroepen tot beste voetballer van 2018 en won daarmee de prestigieuze Ballon D'Or! Geheel onlogisch is dat natuurlijk ook niet. Met Real Madrid won de in Zadar geboren voetballer voor het derde opeenvolgende jaar de Champions League. In de finale in het NSK Olimpiejsky in Kiev werd Liverpool met 3-1 verslagen . Daarnaast behaalde Modric met het nationale elftal van Kroatië de finale van het WK in Rusland. Helaas waren Les Bleus hierin een maatje te groot. Het keurkorps van Deschamps won de wedstrijd namelijk met 4-2!

De Modric Ballon D'Or T-shirts en hoodies!

Na het WK werd Modric overigens ook al tot beste voetballer van het WK uitgeroepen door de FIFA en deze week heeft de middenvelder dus weer een persoonlijke titel aan zijn palmares toe mogen voegen. Daarmee is overigens de hegemonie van het duo Ronaldo/Messi verbroken. Sinds 2008 won het duo afwisselend de Ballon D'Or! Super knap van Modric en zo zal Retake ook gedacht hebben. De nieuwe t-shirts van de voormalig sterspeler van Dinamo Zagreb en Tottenham Hotspur bevatten een super gave print van Modric. De t-shirts zijn in het wit, grijs en zwart beschikbaar. Op de t-shirts staat een print van een blije Luka Modric met daarbij de tekst: ''Ballon D'Or 2019.'' Ook de nieuwe hoodies van het merk hebben deze print en deze hooded sweaters zijn beschikbaar in het grijs en zwart. Na afloop van het WK en het uitroepen van Modric als beste speler van het toernooi bracht Retake ook al een ode aan de speler die al 118 interlands voor het Kroatische elftal speelde. In juli waren de t-shirts wat meer in Kroatië stijl. De t-shirts en hoodies hadden toen een print van Modric in het voetbalshirt van Kroatië en op de achterkant een bedrukking van zijn naam en rugnummer (10) met Kroatische details! Deze week bracht Nike ook een ode aan Modric met speciale Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen.

Ben je fan van Luka Modric? Dan mogen deze fashionable items niet in je kledingkast ontbreken. Deze bestel je al vanaf een prijs van € 24,95! Check in de onderstaande webwinkel ook de Kroatië voetbalshirts van Modric!

Bestel je Modric Ballon D'Or T-Shirt en trui exclusief in deze winkel!