24 januari 2017

Philadelphia Union uitshirt 2017-2018

Philalelphia Union en adidas hebben het nieuwe shirt voor 2017-2018 gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt de Amerikaanse club de Major League Soccer uitwedstrijden gedurende 2017 en 2018. Zoals van elke club is adidas ook de kledingsponsor van Philadelphia Union en heeft het merk ook dit jaar weer een traditioneel voetbalshirt gelanceerd. We bespreken alle details van het nieuwe shirt van Philadelphia Union hieronder!

Philadelphia Union uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe shirt van Philadelphia Union is overwegend wit en bevat over de body van het voetbalshirt dunne verticale pinstripes. Verder heeft het shirt navy blauwe mouwen en bevinden zich op de mouwen de officiële MLS badges. Deze badges zijn geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe tenue van Philadelphia Union. Daarnaast is het shirt uitgerust met een brede, navy blauw crew neck met daaronder een v-design, waardoor het shirt een vintage uitstraling heeft. De drie adidas strepen staan komende seizoenen weer op de schouders en mouwen en zijn goud. Verder staan de logo's van Philadelphia Union en adidas op de borst en het logo van shirtsponsor BIMBO staat op het midden van het trikot van de Amerikaanse club. Het nieuwe shirt bevat ook nog een aantal speciale details. Zo is de linker onderkant van het shirt uitgerust met de slang uit het logo van de club en bevat de rechter mouw ter hoogte van de bies de naam van de Amerikaanse club. Het nieuwe tenue van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het PPL Park wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden adidas strepen. Op de shorts staan ook de logo's van adidas en de club. Verder zijn de kousen een combinatie van navy blauw, wit en goud.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Philadelphia Union uitshirt van dit seizoen. In dit nieuwe tenue schitteren sterren als Bedoya, Sapong en Blake. De nieuwe Philadelphia Union tenues zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Philadelphia Union voetbalshirt kopen

Het nieuwe shirt van Philadelphia Union kan je vanaf medio februari 2017 in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt is ongeveer € 84,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Check in deze shop ook andere voetbalshirts van MLS clubs! Directe levering gegarandeerd!

Scoor alle MLS voetbalshirts exclusief in deze SHOP!

Philadelphia -shirt -2017

Philadelphia -union -2017-shirt