Philadelphia Union uitshirt 2019-2020

De Amerikaanse club Philadelphia Union heeft vandaag het nieuwe uitshirt voor 2019 en 2020 gepresenteerd in samenwerking met adidas. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club waar Nederlander Dick Schreuder assistent coach is de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende 2019 en 2020. Het thuisshirt van vorig seizoen wordt ook dit seizoen weer gedragen. De club uit Chester eindige vorig jaar op een elfde plek in de MLS en speelt haar thuiswedstrijden in het Talen Energy Stadium. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt.

Het Philadelphia Union uitshirt voor 2019-2020 is dit jaar overwegend wit en bevat een all-over print van dunne, horizontale strepen. Verder is het tenue een ode aan de het tiende seizoen van Phildelphia Union in de Major League Soccer. Om dit feestje te vieren, is het voetbalshirt in samenwerking met de fans ontworpen. In december konden de fans van de club uit de Verenigde Staten stemmen op een tag/print op de achterkant van het tenue. De fans konden uiteindelijk uit tien prints kiezen, die ontworpen waren door door verschillende influencers en lokale bekendheden zoals Zach & Julian Ertz, Jorge Alfaro, rapper Freeway, de alternatieve rockgroep The Wonder Years, Tattoo Officer Bonedaddys Tattoo, Phang en de supportersgroep van de club ‘’The Sons of Ben.’’ De ‘’winnaar’’ prijkt op de achterkant van het shirt en dit betreft een print van de skyline van de stad. Een ander details op het shirt bevindt zich in de strip aan de binnenkant van de hals. Hier prijkt een navy blauwe taping met daarin de tekst: ‘’JOIN, OR DIE’’ in het goud. Het shirt is bovendien uitgerust met een navy blauwe v-hals. De bies aan de onderkant van de mouwen heeft ook deze kleur. De drie adidas trademark strepen aan de zijkanten van het voetbalshirt zijn ook navy blauw en op de borst staan de logo’s van adidas en de club. Hoofdsponsor BIMBO prijkt op het midden van het tenue. De Major League Soccer badges op de mouwen hebben dezelfde kleur als de kleuren van het uitshirt. De onderkant van het tenue bevat nog een tag met daarin de iconische slang uit het clublogo van Philadelphia Union.

Het nieuwe Philadelphia Union uittenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw voetbalbroekje met witte adidas stripes en de kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Uiteraard zijn de nieuwe voetbalshirts van Philadelphia Union weer uitergerust met de adidas Climalite technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Picault, Sapong, Bedoya, Ilsinho, Medunjanin en andere sterspelers. Check bovendien het thuisshirt!

Helaas is het vrij lastig om de voetbalshirts van Major League Soccer clubs in Europa te bemachtigen. Ben je toch op zoek naar MLS tenues? Check het dan exclusief in DEZE SHOP

of deze winkel!