3 februari 2021

Philadelphia Union uitshirt 2021-2022

Philadelphia Union en adidas hebben vandaag het nieuwe Philadelphia Union uitshirt 2021-2022 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Chester de Major League Soccer uitwedstrijden in 2021-2022. De club draagt in 2021 hetzelfde thuisshirt als vorig seizoen. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design van het Philadelphia Union voetbalshirt. Het Duitse sportmerk is sinds 2004 partner van de MLS en dit contract loopt in ieder geval nog tot 2024. In de Verenigde Staten is het een traditie het voetbalshirt een naam te geven. Het Philadelphia Union uitshirt 2021-2022 is omgedoopt tot “BY|U”.Philadelphia Union uit shirt en tenue 2021-2022

Het Philadelphia Union uitshirt 2021-2022 is voor het eerst in de geschiedenis door de fans van de voetbalclub ontworpen, namelijk door het Union Creators Collective. Het voetbalshirt is lichtblauw en bevat een all-over print van bliksemschichten in een andere tint lichtblauw. Deze print symboliseert volgens de club de unieke en energieke speelstijl van de club. Het tenue is ook voorzien van gele details. De v-hals bevat een subtiele gele lijn en ook de adidas strepen op de schouders zijn geel, evenals de band aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo’s op het Philadelphia Union uitshirt 2021-2022 zijn geel. De rechterborst bevat het logo van adidas en de badge van de club op de andere borst is ook een combinatie van lichtblauw en geel. De kleuren lichtblauw en geel zijn gebaseerd op de kleuren van de vlag van Philadelphia. Op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor Artesano. In de taping aan de binnenkant van de hals is een leus verwerkt: ‘’Energy and persistence concquer all.’’ In de nek op de achterzijde van het tenue is ook een graphic verwerkt. Deze bevat een vlieger met een sleutel. Het Philadelphia Union uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en gele adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het Philadelphia Union uittenue. Zoals alle adidas tenues zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Philadelphia Union uitshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Przybylko, Santos Gomes, Ilsinho, Wagner, Bedoya en andere spelers.

Philadelphia Union uitshirt bestellen

Het Philadelphia Union uitshirt 2021-2022 kun je vanaf maart/april bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is € 89,95 voor volwassenen en dit tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shops vind je ook andere MLS voetbalshirts en trainingskleding en kun je deze laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Bestel het tenue direct in deze SHOP

of deze winkel! 

Philadelphia Union uitshirt 2021-2022